Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrija Mikulić:
Povratak na članak

'Milan Bandić nije Zagreb. Bit ću mu korektiv'

"Informacije o Miri Bulju dobio sam iz pisma koje mi je stiglo kao saborskom zastupniku"

Komentari 6

DO
DonQuiyote
20:15 22.05.2016.

Izuzetno mi je drago da zagreb poslije Kosora ima jos jednog komunjaru predsjednika gradske skupstine

VL
WU
wuggibiba
20:18 22.05.2016.

A joooooj, koji krkan.

VL
Avatar matalan
matalan
19:41 22.05.2016.

Ovaj novokmet iz HDZ liči mi na samoborskog šperhakl HSS seljobera, gdje ih samo našu,,nakon desničarskih patuljaka i zvečarke p.p vlade zološki vrt u saboru vodi nas u propast..

VL
CR
CROLINDA
09:14 23.05.2016.

" I dok u Hrvatskoj najljepši trgovi nose ime jednog od najvećih komunističkih zločinaca, dok mediji promoviraju njegove sljedbenike, slave njegove rođendane i 20 godina nakon komunizma, dok se svatko tko se usudi kritizirati komunističku ideologiju i Titu nađe na udaru ljevičarskih medija, Poljska opet prednjači i pokazuje kako se bori za nacionalne interese, za suverenitet i za svakog čovjeka. Naime Europska unija više ne zna kako bi kontrolirala zemlje poput Poljske čiji se građani bude u velikoj mjeri. Masovnim medijima kruže priče o sankcijama kojima će ova zemlja biti pogođena samo zato što se usprotivila oligarhiji Europske unije i dužničkom ropstvu kao i stvaranju jedne ateističke vladavine nad svim državama i pojedincima Europe. Da, Poljska se itekako budi a osim što su nedavno pred 50 tisuća ljudi i očima cijelog svijeta zapalila zastavu Europske unije i tako pokazala što misli o njoj, osim što su prodrli u srž problema i umjesto poreza građanima nabili poreze bankarima i od tog novca planiraju financirati bolesnu djecu, Poljaci su donijeli još jedan zakon koji ne odgovara europskoj oligarhiji (koja preko plačenika i ljubitelja komunizma radi kaos u svakoj državi članici) – ZAKON O ZABRANI PROMOCIJE KOMUNIZMA. Naime, poljski predsjednik Andrzej Duda u petak je potpisao zakon o zabrani promidžbe komunizma. Lokalne vlasti će imati godinu dana za ukloniti iz javnih prostora nazive koji podsjećaju na osobe, organizacije, događaje i datume koji simboliziraju komunizam ili ga promoviraju. Zakon određuje da se ‘promicanjem komunizma smatraju nazivi koji se odnose na ljude, organizacije, događaje i datume koji simboliziraju represivni, autoritarni i nesuvereni sustav vlasti u Poljskoj od 1944.-1989.’ Bravo Poljska! Hrvatska što ti čekaš?" Autor: Z. K. Nedjelja, 22. Svibanj 2016. u 15:29

VL
DU
Deleted user
12:28 23.05.2016.

Bandić postaje povijest nakon što se spetljao s Markićkom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.