Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD JE U SLUŽBENO

Predsjednik Vlade Andrej Plenković imenovao Krešimira Macana posebnim savjetnikom

Krešimir Macan
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
29.12.2017.
u 13:04

Sukladno odredbi članka 23. stavka 5. Zakona o Vladi Republike Hrvatske, Krešimiru Macanu određena je naknada za rad u iznosu od 9.000,00 kuna neto mjesečno.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković imenovao je Krešimira Macana posebnim savjetnikom predsjednika Vlade Republike Hrvatske za strateško komuniciranje, s danom 1. siječnja 2018. godine, sukladno članku 23. Zakona o Vladi Republike Hrvatske, priopćili su iz Vlade.

Posebni savjetnik predsjednika Vlade Republike Hrvatske nije u stalnom radnom odnosu u Vladi Republike Hrvatske, već po nalogu predsjednika Vlade obavlja poslove kada priroda posla to zahtijeva.

Sukladno odredbi članka 23. stavka 5. Zakona o Vladi Republike Hrvatske, Krešimiru Macanu određena je naknada za rad u iznosu od 9.000,00 kuna neto mjesečno.

Pogledajte video privođenja u aferi Agrokor:

Komentara 15

Avatar rubinet
rubinet
13:40 29.12.2017.

ako je točan podatak s međumrežja HDZ je |21.10.2017. imao oko 220 tisuća članova ... i sad se ja znatiželjno pitam: zar među tim mnoštvom nema niti jednog sposobnog i pametnog člana koji bi mogao promicati HDZove zamisli ..?? jaja se pitam ,ja i odgovaram:siguran sam da u redovima HDZa postoje mladi,inteligentni ,propulzivni i nadareni ljudi koji bi mogli uspješno odraditi posao...

TO
ToVuS
13:15 29.12.2017.

Još nek uzme Milanovića i Josipovića.

GU
General_U
22:05 29.12.2017.

iz istog legla anemija macan zoće ostoja pupi prdoljak pusić obuljen bauk grbin yusipović mesić...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije