Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Summit 'One Planet'
Povratak na članak

Plenković razgovarao s Macronom: Izuzetno cijeni doprinos Hrvatske

- Hrvatska svojom industrijom nije veliki uzročnik stakleničkih plinova, ali moramo učiniti sve da radimo na ekološkoj svijesti i zaštiti okoliša posebno kada imamo ovako prekrasnu zemlju - zaključio je Plenković.

Komentari 6

KO
kojikura
23:51 12.12.2017.

svjestan sam samo da francuzi testiraju atomske bombice po svijetu i u svojim kolonijama režu glave onima koji se razumom odupiru od njihovog civiliziranog društva i njihove beskrajne samostalnosti prema drugim bićima ovoga i ostalog što pripada prirodi

VL
VE
verrmaj
23:17 12.12.2017.

Trebao je gospodin Plenkovic dovesti francuskog predsjednika da vidi malo nase sume pune smeca dima kad sakupljaci kablova pocnu da ih pale, ulje poslije zamjene u automobilu izliveno po jarkovima, odlagalista smeca koja cjele dane gore, a nas premier kaze da se puno radi za planetu neznam kome on to maze oci !!

VL
DU
Deleted user
08:26 13.12.2017.

Jesenti milu bigulicu, ta dvojica jesu tipični moderni birokrati oktroirani iz EU-a i tko zna odakle još te kao takvi potpuno izvan prostora, vremena, potreba i očekivanja ljudi kojima vladaju ( ako i to vladanje nije tek privid). Oni tjeraju li tjeraju nekakve svoje (zapravo namentnute im) "agende" koje nemaju puno veze sa životom, a katkada ni sa zdravim razumom. Tja, kaj se more, Jako je teško biti stopostotni poslušnik tko zna čiji i pritom izigravati samostalnog vladara. Ima da te nema već nakon nekoliko mjeseci takve shizofrene situacije. Zato naša iskrena sućut Andrjuši i Emauelčeku. Neka im Bog prosvijetli pamet dok još nije prekasno. Mašala..

VL
DU
Deleted user
01:16 13.12.2017.

Glavno da se laprda o okolisu, a na Korculi kamioni istresaju smece sa litice. To je prava festa od plastike i papira, koje vjetar raznosi okolo.

VL
VI
vidum
21:55 12.12.2017.

Baš me zanima tko će od dvoje čelnika ove države, skupiti više autograma svjetskih lidera?

VL
Avatar Oneill
Oneill
21:10 12.12.2017.

cijene oni nas svi kad ih pitamo a čim im leđa okrenemo odmah nas opisuju kao Njemci da smo mi Šurken Država još nikada nisam nešto dobro o nama čotao ili čuo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.