Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši predsjednik Sabora SRH i veleposlanik u Moskvi
Povratak na članak

Anđelko Runjić

Diplomirao je i doktorirao pravo na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Potpisao je zakon kojim je u Hrvatskoj uvedeno višestranačje.

Komentari 3

DU
Deleted user
17:07 15.09.2015.

Ode još jedan koji je sa svojom ''stručnošću'' ubrzao raspad jugoslavije.

VL
Avatar comparator
comparator
20:41 15.09.2015.

Što pozitivno reči o Runjiću osim što kao komunist nije bio agresivan prema nama Hrvatima u vrijeme raspada te odvratne tvorevine kojoj ne želim ni ime spomenuti ostalo nije vrijedno spomena . Hrvatska je tada bila puna hodajučih mrtvaca opsjednutihh mantrom bratstva i jedinstva i kao omađijani stvarali privid divote što se je na kraju pretvorilo u krvavi pir pomahmitalog vožda s istoka a domaći vampiri su samo zatvarali oči i kao šišmiši se zatvarali u svoje dobro utvrđene špilje. Jedan odurni šišmiš i ne samo on još siše našu krv u nekakvom uredu neznam čime ga je zaslužio ali da Bog da da se zagrcne.

VL
DU
Deleted user
16:33 15.09.2015.

Preminuo je moj skolski drug i prijetelj. neka mu je laka zemlja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.