Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
G7
Povratak na članak

Analitičar o Trumpu: Hvalisav je, no na susretu je manji od makova zrna'

Njegovo prvo međunarodno službeno putovanje omogućilo je javnosti uvid u konfuzan rad njegove administracije

Komentari 15

RO
robertbruckner
18:53 27.05.2017.

Je eu analiticari su eu analiticari hihihihihihhi pa su tako ovi iz EU kraljevine nijemaca i francuza (englezi sus e hvala bogu za njih izvukli) izglasali onog ludog Tusa za precjednika a cijela poljska je bila protiv njega i to se zove bre demokratija a ne demokracija, drzava je protiv njega a onda ovi iz tzv Liberalne evrope izaberu njega protiv volje drzave iz koje je, to je demokraija hihihihihhihihi.

VL
BE
beeroslaw
00:20 28.05.2017.

Christian Molling iz njemačkog Vijeća za vanjske poslove, Ian Lesser iz njemačke zaklade Marshall, Tristen Taylor iz Istraživačke grupe G7, autor HINA, i dalje mi nijje jasno tko je analiticar iz naslova?

VL
GD
Gospon Drug
20:23 27.05.2017.

Šta bi sad htjeli da nije na daljinski a cijelo vrijeme od kad je predsjednik radite na tome!

VL
RO
robertbruckner
18:51 27.05.2017.

Koji analiticari onis a zavrsenom najvisom mogucom hrvatskom skolom u Kumrovcu????? Veliki njemacki Bild je napisao za Trampa; treba mu priznati da je vjest i lukav komunitator, na koncu da on to nije nebi ga bili drzali godinama na americkoj televiziji, ali vidimo da hrvatski "analiticari" to vide drugacije, jao nama ako cemo slusat hrvatske ili eu analiticare, onda smo nahebalji do kraja svi.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
19:13 27.05.2017.

zasto svi vise ne prihvatite da je Trumpa na demokratskim izborima izabrao americki narod.dobar je narodu a ne medijima i to bi za nas trebalo biti dovoljno.

VL
DU
Deleted user
19:25 27.05.2017.

Pa sto mu onda svi lizu guzicu? Kad smo vidjeli Kolindu na slici sa Trumpom, topila se kao sladoled na suncu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.