Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JERKO TROGRLIĆ
Povratak na članak

Analitičar o drugom krugu splitskih izbora: Puljak želi u koaliciju s Mostom ali mudro šuti o tome

Stručnjak za politički marketing iz Splita, Jerko Trogrlić, gostovao je na Večernji TV-u kod Petre Maretić Žonje.

Komentari 4

DU
Deleted user
14:01 07.07.2022.

puljak ako bude u splitu potestat...ce biti kopija niskoristi potestata iz zg...zgubidani...

VL
RE
RedTree
15:06 07.07.2022.

U manje od godinu dana naslijediti Grad u plusu 57 milijuna kuna te ga dovesti u minus od 17, 18 milijuna kuna izgleda. Ma odlično. Tri, četiri velika projekta spremna za realizaciju ala Žnjan čekala i ništa se događa. Prometnice, ulice u lošem stanju, stadion traži žurnu obnovu, novi GUP nije donesen, a imamo ogromni manjak parkinga i povoljnijih stanova za mlade, ako ga se i donese poslije ušli smo u vrijeme većih kamata. Ljude se tjera da odvajaju otpad, koji izgleda na kraju završava na istom mjestu skupa. A u centru grada svakakve scene s nekim gostima. I zašto se izgleda krije Relković!? Previše demagogije i čini se ambicije za parlamentarne izbore.

VL
BU
burza
16:02 07.07.2022.

A sta je most nego skriveni ljevicari u dusi

VL
Avatar southman
southman
14:18 07.07.2022.

Ivošević i MOST su kao stvoreni jedno za drugo !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.