Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI PITANJA
Povratak na članak

Ana Pezelj: Ni među samim ženama nema dovoljno solidarnosti

Uspoređujući plaće muškaraca i žena, dok god žene dva mjeseca godišnje rade bez plaće, dotle imamo jako veliku potrebu taj jaz smanjivati

Komentari 4

DU
Deleted user
20:01 10.03.2019.

Ženske udruge kao " brane" ženska prava... a nisu se javile kada svi vrijeđaju drugu ženu, npr Kolindu, Ružu Tomšić, Markićku.... pa i sama Sanja Sarnavka kao da kaže- oću dva (2) medicinska grudnjaka, a to što sve druge žene imaju pravo samo na jedan ortopedski- baš me briga....dobila ga, i više se ne bori i za taj djelić ženskih prava.... licemjerke.....

VL
YU
YuBastards
21:01 10.03.2019.

Ravnopravnost spolova u zanimanjima znaci i da bi medju cestovnim radnicima trebalo biti 50% zena, kao i na gradjevini, kao u rudnicima, kao u poslovima razminiravanja...itd. Ali Ne, frajli treba biti 50% samo tamo gdje curi med i mlijeko. A tamo gdje je potreban rad i muka..e to je Muski posao.

VL
IH
iron.hide.54966
20:14 10.03.2019.

Naravno da nisu. Zaokupljene su time da budu jednake muškarcima pa na tom putu gaze i same sebe.

VL
BA
bakugan
21:27 10.03.2019.

Zene izgube vrijeme na porodiljskim dopistima.. na trudnocama.. kod izbora posao obitelj.. uglavnom prioritet ide na obitelj..sto je po meni puno vrijednije od zaradjivanja bijesne love.. al ne vidim razlog da zene koje su se 100% posvetile karijeri budu manje placene od muskaraca.. jer su posvecenije, ozbiljnije i jace.. I da.. u poslovnom svijetu je zena zeni vuk. Ne daj boze da se medjusobno guraju..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.