Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ SLOMLJENE STRIJELE

Stanje gore, nego u filmu: Amerikanci su izgubili osam nuklearnih bombi, dvije u našem susjedstvu

17.08.2022.
u 16:25

Je li što i koliko toga nestalo iz sovjetskoga, odnosno ruskog arsenala uopće nije poznato. Bombe su najčešće završavale negdje na dnu mora

Komentara 17

GL
glištun
17:04 17.08.2022.

Poštenom pronalazaču slijedi novčana nagrada?

Avatar Verre
Verre
18:59 17.08.2022.

Nije ovo nikakvo čudo. Evo ja znam di su barem 3 od tih 8. Kad se srušio onaj B52 u more ispred Gibraltara a to je bilo jako davno, priznali su da je nosio samo jednu. A nije. Ali to je bilo u doba hladnog rata još , pa nisu smjeli zucnut o prijevozu nuklerki u bazu u UK. Što se tiče ove dvije u susjedstvu, pogledaj u najdublji dio Jadrana. Ako netko ima hrabrosti zaroniti tamo. Di je ostalih 5 to samo Bog zna. Ako je i to točna računica. Nije to vic sve zajedno, piloti koji ih nose su oslobođeni čuvanja tajne nakon 30 godina.

VL
vlada1
16:41 17.08.2022.

Eh , amerikanci, da ih nema trebalo bi ih izmisliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?