Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAMJENJUJE M67
Povratak na članak

Amerikanci rade na novoj, višenamjenskoj ručnoj bombi

Još jedna prednost nove bombe je ta će je bez problema moći koristiti svi vojnici, neovisno o tome jesu li dešnjaci ili ljevaci.

Komentari 5

GV
golub Vaso
11:41 20.09.2016.

da je mogu prodavati demonkracijama tipa Saudijska arabija i Izrael

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:50 20.09.2016.

vidiš ti to, oni razvijaju oružje za masovno uništenje..... i nikom ništa?! sad će se neki radoznali zapitati, pa kako je obična ručna bomba oružje za masovno uništenje... pa ću ga ja obdariti spoznajom da više takvih bombi u rukamaama više ljudi radi veliku štetu, 'masovnu'. sjeverna koreja razvija rakete, amerikanci ručne bombe... ajmo se smijati malo.

VL
Avatar maxist
maxist
11:51 20.09.2016.

Pravo je pitanje što i koliko doprinose pojedinačno zemlje u svijetu na području znanosti i medicine i koliko time poboljšavaju život na Zemlji, osim naravno primjene vojnih "izuma" u civilnom životu ! Meni nove bombe ili raketni sustavi znaće manje od novog antibiotika koji bi spasio mnoštvo ljudi..Amerika mi ni učemu nije uzor ili potreba

VL
DU
Deleted user
10:03 20.09.2016.

Opet izmišljaju toplu vodu, na kraju će potrošiti milijune dolara na razvoj kao sa onim onim F-35 avionom koji ni dan danas ne radi. Zapravo nije ni bitno cijena njihovog oružja će se popeti u nebesa pa će svaka bomba koštati 40 000 dolara a to je dobro samo za iscrpljivanje Američke ekonomije. Tako da ja podržavam takav " razvoj "

VL
Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
15:54 20.09.2016.

Dal vidiš čuda? Džabe Rusima oni novi avioni. Što će sad?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.