Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Amerika gori i umire, a Trump raspiruje vatru i tvita

Ograničenja populizma za građane i države potvrđuju se na osobito dramatičan i bolan način

Komentari 11

FO
FONZA
19:00 01.06.2020.

Koliko je Shoros platio za ovaj clanak..?

VL
UD
Udbaš
22:49 01.06.2020.

Denise Romac, s tim simptomima svakako hitno kod psihića, iako je vjerovatno kasno. Doduše, možda te zatvori u instituciju i tako spriječi da naudiš ljudima oko sebe.

VL
A2
.anticenzura.29
16:41 01.06.2020.

To sto vi u vasoj zlocinackoj nazi/fasistickoj tvorevini od EU-ropske unije mastate da Amerika izgori i da se raspadne, to su vase bolesne sizofrenije Brisela i Berlina. A u stvari ste se vi raspali i ostavili spaljenu zemlju iza sebee u Europi, sa 60 miliona radnika na ulici bez posla, i jos toliko sto ih radi skraceno radno vrijeme, upravo zato sto vam nije uspjelo razvaliti i opljackati Ameriku kako ste i planirali. Amerika se nikada nece raspasti, iz prostoga razloga sto su Amerikanci pametni i radisni ljudi, koji ce izgraditi svoju zemlju, jos jacu i jos mocniju, dok se vasa zlocinacka prcijetina od EU-ropske unije bude raspadala u pepelu, sa ovim gangsterima gore u Briselu i Berlinu, koji su naucili zivjeti samo od pljacke, otimacine i porobljivacine tudjih suverenih drzava i naroda u Europi. Ne moze ZLO pobijediti dobro, svijet ne bi postojao da ZLO osvojI svijet, zaboravili ste na sto vam je slicio svijet kada vam je zlo vladalo svijetom kroz mracnu i krvavui povijest Europe, 2.svjetskoga rata in primis?

VL
ML
mlinkamlinka123
23:06 01.06.2020.

Eto tebe će slušati slugo

VL
AA
Aartur
03:45 02.06.2020.

Isti ljudi koji su podržavali totalnu karantenu sada kukaju zbog paleži i pljačke, a koronavirus više niti ne spominju. Što ste očekivali - da se ekonomija može urušiti 10-15% bez ikakvih posljedica? Htjeli ste 'jaku državu' i sad ćete je dobiti po leđima.

VL
PI
pipnicar
11:06 02.06.2020.

Feral u Hовостиma, Novi list u Večarnjem

VL
JO
jorgen
11:53 01.06.2020.

Zapravo je za SAD napogubniji korporatizam, no autor članka o tome ne smije pisati.

VL
DU
Deleted user
23:07 01.06.2020.

Baš sam gledao usporedbu Obaminih priopćenja i Trumpovih tvitova. Obama zvuči kao ozbiljna, normalna osoba. Dobro i objektivno detektira probleme i nudi realna rješenja. Trump zvuči kao da piše s popravne nastave u 3. osnovne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.