Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJEDOČIO U OPOZIVU
Povratak na članak

Američki veleposlanik u EU: Trump me namjerava povući s položaja

"Danas sam obaviješten da me predsjednik želi odmah opozvati kao veleposlanika SAD-a u EU", rekao je Sondland u svojoj izjavi koju je prenio New York Times.

Komentari 5

Avatar burgos1948
burgos1948
08:21 08.02.2020.

Trump bi isto , pod hitno , trebao povući ambasadora Kohorsta iz Buzina . Taj papak je pak svakom loncu poklopac . Stalno nam nešto popuje , a i na gotovo svakoj njegovoj slici je pravoslavni bradonja u pozadini . Što to nama znači ? Ona prije , "Che Gevara " ambasadorica u Buzinu , je bila mila majka u poređenju sa ovim notornim papkom Kohorstom . Trump , goni tog papka iz Hrvatske , please !

VL
AF
afer
12:54 08.02.2020.

Samo za ovu izjavu treba ga smijeniti.

VL
SA
Shariel Aron
10:07 08.02.2020.

Ovo je premiješno.Ti si prije svega profesionalac i tako se ponašaj,a predsjednik ima ovlasti da te postavi ili smijeni.

VL
ZH
zhecko
15:55 09.02.2020.

Nije mislio !

VL
CH
chambakchelo
10:26 08.02.2020.

Kakva arogancija deep state operativaca. U namjestenom politickom procesu ti kojeg nitko nije izabrao ides svjedocit protiv legalno izabranog predsjednika. Umjesto na vjesalima kako po zakonu ide ti po medijima kukas I narices. Ovo samo pokazuje u kolikoj kaljuzi II balonu svom imaginarnom zive lijevi operativci. Strasno je sto se dopustilo da se infiltriraju u sve pore zapadnog drustva i svojim smradom truju zagadjuju I ruse temelje drustva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.