Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Washington-Tokio
Povratak na članak

Američki predsjednik u posjetu Japanu

Američki predsjednik Barack Obama i njegov japanski kolega, premijer Yukio Hatoyama donijeli su odluku kako će intenzivirati zajedničku suradnju koja će morati postati još prisnija u okolnostima početka 21. stoljeća.

Komentari 5

OB
-obrisani-
16:55 14.11.2009.

Zatucani trunchbull, Japan je napao USA, a ne obratno! Zapamti to i ne muci nas svojom idiotskom demagogijom! USA su se do porazenog Japana ponasale vrlo humano i Japan se uz americku pomoc i investicije ubrzo dignuo na sadasnji nivo super-bogate nacije, s demokraticnim drustvenim sistemom, do polozaja druge ekonomije svijeta. Nisu Ameri pljackali Japana kao sto su Rusi opljackali cijelu istocnu Europu. Dodji s necim boljim, to ti je bilo za jedinicu! I mama nek dodje u skolu!

VL
OB
-obrisani-
16:51 14.11.2009.

trunchbull, opet masa tvojih standardnih gluposti! Bivsi ministar odbrane Japana je izjavio sljedece: \"Svako mrtvo djete je neizmjerljiva tragedija za njegove roditelje. Svaka mrtva porodica je velika tragedija za narod. Svaki bombardiran grad je neizmjerljiva tragedija za covjecanstvo. Sve to vazi i za mrtve i Tokiju, Nagasakiju i Hirosimi. ... ... Zapravo nema nikakve razlike izmedju napada 1000 zrakoplova na Tokijo (\"one thousand plane raid\") i bacanja jedne nuklearne bombe na Hirosimu i Nagasaki. U svakom slucaju 10 000 mrtvih. No u ime istine moramo ipak reci, da je Bomba na Hirosimu okoncala rat!\" Precitaj to par puta bulle moj dragi!

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
10:08 14.11.2009.

USA najopasnija zemlja na svijetu.Boze sacuvaj nas od USA.Traze Japanci \"rastavu braka\" nema prijateljstva posllije rastave.

VL
Avatar trunchbull
trunchbull
16:41 14.11.2009.

Poruka japanskom narodu Riješite se te bagre, koja vam se još nije ispričala za najmasovnije zločine u povijesti (Hiroshimu i Nagasaki)!

VL
Avatar trunchbull
trunchbull
16:58 14.11.2009.

Razlika između Pearl Harboura i Hiroshime 1) Pearl Harbour - vojna baza 2) Hiroshima - grad s više od 150.000 civila Toliko!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.