Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogataš u izvidu

Američki milijunaš Donald Trump razmišlja o investiranju u Brijune!

'11.03.2011. Zagreb - Joseph Cinque direktor Americke akademije za procjenu raznih usluznih djelatnosti stigao je iz Amerike u hotel Westin u pratnji Vladimira Kraljevica i miss universe Lane Obad Pho
'Davor Visnjic/PIXSELL'
11.03.2011.
u 20:44

Cinque se u Zagrebu sastao s potpredsjednikom Vlade Domagojem Miloševićem i gradonačelnikom Milanom Bandićem

Američki milijunaš i poduzetnik Donald Trump mogao bi investirati u Brijune! Najavio je to Joseph Cinque, direktor američke akademije koja ocjenjuje restorane, wellnesse, automobile... i, kako sam kaže, najbolji Trumpov prijatelj, doputovavši u Zagreb.

– Odlazim sutra u posjet Puli i Brijunima. Baš me zanima to otočje, pomno ću ga razgledati da vidim ima li ono što tražimo za investiranje – rekao je Cinque koji je u posjet Hrvatskoj došao posredstvom Vladimira Kraljevića.

Otkrio je kako postoji mogućnost da pri sljedećem posjetu Hrvatskoj bude s Donaldom Trumpom.

A čim je sletio, malo se odmorio u Westinu gdje je odsjeo i potom posjetio potpredsjednika Vlade Domagoja Miloševića i gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

– Popričat ću s njima kako pomoći razvitku Hrvatske i Zagreba. Jer da bi se privuklo posjetitelje treba potrošiti novac na promidžbu, a da bi se zaradilo još više – objasnio je Joseph Cinque.

Na kraju se pohvalio i da je član američke tajne službe te pokazao čak i značku kao potvrdu.

Komentara 6

OB
-obrisani-
00:31 12.03.2011.

Ovo je gore nego 41. Privatizacija \"kapitalizam\" Pravo stranaca na kupovinu nase male zemlje Radnici i seljaci gladuju TO vam je bio cilj? IZDAJICE.

HR
hrvatin
03:41 12.03.2011.

Bilo bi bolje da se svi ti svjetski milijunasi i \"spasitelji\" drze dalje od Hrvatske.Kad ste vec spomenuli Donalda Trumpa,trebali biste znati da je on americki milijarder,a ne milijunas.

Avatar Jiba.Jibi.Gjize.Jep
Jiba.Jibi.Gjize.Jep
07:21 12.03.2011.

Jer da bi se privuklo posjetitelje treba potrošiti novac na promidžbu, a da bi se zaradilo još više – objasnio je Joseph Cinque _____________ da zbog toga i razgovara sa milosevicem i bandicem, jer porezni obveznik mora potrositi novac na promidzbu. razbojnici se najavljuju kako zele pomoci a onda kupuju sve po 1kunu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije