Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIRLJIV POTEZ

Američki marinac odustao od utrke da pomogne 9-godišnjem dječaku

antonela03
Foto: Grgo Jelavić/24 sata
1/2
02.08.2013.
u 12:30

"Gospodine, hoćete li trčati sa mnom?" pitao je Brandon Fuchs marinca nakon što se odvojio od svoje skupine

Mladi američki marinac Myles Kerr (19) proslavio se nakon što se na Facebooku pojavila fotografija na kojoj Kerr trči sa 9-godišnjim Brandonom Fuchsom, piše Huffington Post.

Kerr je, naime, sudjelovao u utrci na 5 kilometara u Charlevoixu u Michiganu kada je naišao na dječaka koji se odvojio od svoje skupine. Dječak ga je pitao: "Gospodine, hoćete li trčati sa mnom?", što Kerr nije mogao odbiti. Marinac je odustao od pokušaja da pobijedi u utrci te je umjesto toga motivirao Brandona da dođe do cilja.

Kerr je ostao iznenađen što je njegov potez dirnuo toliko ljudi.

– Samo sam učinio ono što bi učinio svaki čovjek – rekao je Kerr, koji je na Twitteru napisao da ga je obitelj Fuchs za pomoć njihovu sinu nagradila bonom za restoran od 100 dolara.

>> Odrekli se 5000 kuna nagrade u korist bolesnog dječaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije