Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ranjen na treningu

Američki kongresnik Scalise u kritičnom je stanju

Steve Scalise
Reuters/Pixsell
15.06.2017.
u 08:38

"Scalise je teško ozlijeđen i u kritičnom je stanju", objavila je na Twitteru bolnica MedStar.

Šef republikanskoga kluba u Zastupničkom domu Kongresa Steve Scalise, jedan od petorice ranjenih u napadu na treningu bejzbola kod Washingtona, u kritičnom je stanju, priopćila je bolnica.

"Scalise je teško ozlijeđen i u kritičnom je stanju", objavila je na Twitteru bolnica MedStar.

Steve Scalise
1/11

U bolnici ga je posjetio američki predsjednik Donald Trump sa suprugom Melanijom u srijedu navečer.

James Hodgkinson (66), koji je iz još nepoznatih motiva pucao na republikanske kongresnike na treningu bejzbola kod Washingtona i ranio pet osoba, umro je od ozljeda zadobivenih u razmjeni vatre s policijom.

Američki mediji su objavili da je Hodgkinson bio ljevičarski ekstremist.

On je na Facebooku objavio da je pristaša Bernieja Sandersa, bivšeg kandidata na demokratskim predizborima i čelnika američke ljevice.

"Trump je izdajnik. Trump je uništio našu demokraciju. Vrijeme je da uništimo Trumpa i njegovu družinu", napisao je u ožujku osumnjičeni napadač na istom Facebookovu profilu.

Njegova žena je rekla, prenosi ABC, da se prije dva mjeseca preselio u Alexandriju, u saveznoj državi Virginiji, nedaleko od Washingtona. 

Komentara 1

DU
Deleted user
12:58 15.06.2017.

e i zato me zaboli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije