Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Američki Hrvat optužen za spolno zlostavljanje 14-godišnjakinje

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
22.11.2021.
u 15:09

ŽDO Dubrovnik tereti 44-godišnjaka da je navedeno kazneno djelo počinio tijekom ljetnih mjeseci 2009. u Župi dubrovačkoj

Muškarac (44), inače državljanin SAD-a i Hrvatske, optužen je za spolnu zloporabu djeteta mlađeg od 15 godina. Optužnicu je podigao ŽDO Dubrovnik, a kao što je uobičajeno u ovakvim situacijama, o podizanju optužnice, tužiteljstvo je izvijestilo šturo.

Tek su naveli da se 44-godišnjak tereti da je jednom prigodom tijekom ljetnih mjeseci 2009. u Župi dubrovačkoj, počinio navedeno kazneno djelo nad maloljetnom stranom državljankom koja je u to vrijeme imala 14 godina. Stoga je nepoznato zašto je optužnica podignuta tek sada, kao i to je li 44-godišnjak dostupan našem pravosuđu.

 

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
15:46 22.11.2021.

2009??? al nam pravosuđe brzo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije