Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pazi, mikrofon!
Povratak na članak

Američki gradovi u autobuse ugrađuju uređaje za prisluškivanje

San Francisco, Baltimore i drugi gradovi u javni prijevoz uvode više milijuna dolara vrijedne uređaje za snimanje

Komentari 3

Avatar million
million
18:37 11.12.2012.

U Muenchen-u su ugradjene u autobuse , podzemnu zeljeznicu itd vec prije 5, 6 godina . Totalna kontrola !

VL
BK
B Kosa
17:51 11.12.2012.

torente imamo i mi nadzorne kamere u zagrebu i mnogim mjestima i posteni gradani to vole jedino huliganima smetaju da nemogu komotno pisati po fasadama i praviti probleme

VL
NI
Nini istrijan
21:13 11.12.2012.

Koja PARANOJA! Uskoro ce poceti i sjenke da se plase. Najgore je to sto onda oni prenose na cijeli zapadni svijet. Smijali smo se i kritizirali Sovjetski Savez i Istocni Blok a mi smo u tzv demokraciji vise kontrolirani negoo sto su ikad rusi bili. Iz satelita nam ulaze u spavace sobe,otisci prstiju,DNA se daje,registrirani smo brojevima i kamere nas prate od kuce do trgovina i posla. Sada nam i rakete instaliraju u Evropi da bi nas branili od Irana jer mi ne poznajemo geografiju pa mislimo da je npr Turska(NATO) dalje od IRANA Sve imperije pa i ova americka pate od istih bolesti: strahuju i bore se protiv vanjskog neprijatelja a raspadaju se iznutra.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.