Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ZADATAK
Povratak na članak

Američki državni tajnik zatražio od članica NATO-a: Odmah plan ulaganja 2% za obranu

– Saveznici koji imaju plan o izdvajanju 2 posto moraju ubrzati napore i pokazati rezultate – rekao je Tillerson u Bruxellesu

Komentari 4

DU
Deleted user
12:13 01.04.2017.

A bas ce se od nas okoristit' :-)

VL
SA
sampras
13:23 01.04.2017.

novi njemački ministar vanjskih poslova Sigmar Gabriel tvrdi "ne postoji obaveza od 2%". kaže kako Nijemci izdvajaju puno "za izbjeglice", pa i to treba uračunati u uplate u Nato blagajnu (?!?!). bahati Nijemci su naučili komandirati po Uniji i zbunjeni su kad dobiju konkretan zahtjev od nekoga. gospodin Trump nije taj tip koji će pojesti tu švapsku pitu od govana, kako si Nijemci zamišljaju. drugima znaju popovati o obavezama a sami ih izbjegavaju.

VL
DO
domljani
14:06 01.04.2017.

najveće velesile u nato paktu su slovenija i hrvatska

VL
PV
pvidosavljevic70
15:07 01.04.2017.

Hahaha ! hajmo hrvati novce na sunce ili nema nato , nato heljp! hahahah ! pa vas da nema trebalo bi vas izmislit.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.