Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRPSKI INTERESI
Povratak na članak

Američki admiral poziva BiH u NATO, Dodik se usprotivio

Članovi BiH predsjedništva Šefik Džaferović i Željko Komšić podržali su pristupanje BiH NATO paktu

Komentari 18

Avatar nekakav
nekakav
07:06 07.05.2019.

na referendumu ionak neće se dobiti većina za ulazak u nato. srbi će biti protiv, dio hrvata i muslimana također, i tu staje priča. al srbi treniraju muslimane ovim, da bi negdje drugdje dobili ustupak. i dobivaju ga! a naši hrvati tamo se ne znaju kud okrenuti, milanović ih je prvi napustio, mesić optuživao, josipović ignorirao, orešković nije za njih ni znao. kolinda ih iskorištava za svoj folklor, a plenkiju trenutno ne nose nikakve bodove, pa se igra toplo hladno...

VL
KO
Kojiali
09:01 07.05.2019.

Ma vi izgleda nemate veze zato pišete gluposti, ali to je tako

VL
ZI
zimerman
02:55 07.05.2019.

Kad se BIH podijeli na tri dijela, onda svako od njih može da ide u NATO ... (ako želi) .Dakle zaključujemo da je Dodik u pravu, ujedno zaključujemo da mi Hrvati nemamo svog predstavnika u BIH. Nas Komšić predstavlja istoto kao što bi neki Palestinac predstavljao Židove.

VL
AN
ANTIkomunist55
07:20 07.05.2019.

sve vise i vise su srbi upravu, kakav je smisao NATO pakta ako ce svi biti u njemu

VL
KO
komar64
17:26 07.05.2019.

Kakva korist od NATO saveza....da dobiju poligon za isprobavanje svog oružja....gdje su bili 90-tih kada je trebalo rat zaustaviti...imali su pametnijeg posla...naoružavali hodze po bosni.

VL
DU
Deleted user
00:29 07.05.2019.

U 1.svj.ratu Bosanci su sudjelovali u borbama noseći crvene fesiće... hoće li i sada nositi slične fesiće, u borbi protiv nekih tamo talibana?... i mogu li im suborci, npr nijemci ili francuzi povjeriti svoje živote?

VL
KO
Konstantinos
17:46 07.05.2019.

Tako vec godinama Srbija sputava i koci bilo kakvo priblizavanje BiH prema EU i zapadu i sa auto cestama je zeli cvrsto prikovati za Srbiju kako bi Srbija absorbirala Federaciju i kako bi onda cijela BiH posyala - pogadate vec - Velika Srbija. Srpska je najvece zlo koje se desilo u BiH ostvarenje genocida, entitet koji da se "pospe pepelom" za stotine pobijenih Bosnjaka i Hrvata oni tu istu BiH "guse". Trenutna srbijansk politika je dobila po "prstima" od Kosova ali i od Makedonije (izborom Zaeva a i novog predsjednika) jer su mislili da i ove dvije zemlje mogu biti pod hegemonijom Beograda. Dobili su "po prstima" i od Crne Gore kada su osujetili pokusaj drzavnog udara u organizaciji Rusa i izvedbi bivsih beretki i ostale bagre. Dozivjeli su poraz i u Hrvatskoj pokusavajuci izazvati radikalizaciju politickog zivota i onda paralizu vlasti bas sada kada se Hrvatska sprema preuzeti predsjedavanjem Europskim Vijecem. Svasta su nam nametali od "ustasizacije" i Jasenovca do Oluje i Bljeska ali i ovdje su dozivjeli poraz. Jedino u BiH rovare i dalje je destabiliziraju i tu bi takoder trebalo uciniti nesto i odlucno reci ne njegovoj sviti. Nevjerojatno mi je da Srbija danas koja je kao "kandidat" za EU ima takav poguban i destruktivan utjecaj i da svi mi cekamo da se ta zemlja upristoji i civilizira pa da nam kao bude "partner i saveznik" u EU, kako da ne kada ona zeli biti - ruski trojanski konj! Moneta za potkusurivanje kojoj nitko ne moze vjerovati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.