Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJAC

Američka jahta nasukala se kod Nina, vlasnik kažnjen zbog prebrze vožnje

jahta
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
21.08.2015.
u 13:23

Prilikom nasukanja dvoje članova posade pretrpjelo je lakše tjelesne ozljede

Američka jahta Ana nasukala se u Ždrijacu kod Nina jučer oko 19.30 sati. Nasukanje se dogodilo isključivo nepažnjom voditelja te ujedno vlasnika plovila, A. LJ. (1958.), srbijanskog državljanina, priopćilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture. Njemu je zbog nepoštivanja ograničenja brzine plovidbe u skladu sa pomorskim propisima izrečena kazna od 3100 kuna koja je, budući da je prekršitelj kaznu platio odmah po izricanju, smanjena za 33 posto.

Prilikom nasukanja dvoje članova posade pretrpjelo je lakše tjelesne ozljede, stoga su djelatnici Kapetanije u intervenciju pozvali djelatnika Hitne medicinske pomoći koji su ozlijeđene preuzeli u daljnje medicinsko postupanje. Na poziciji nasukanja nije uočeno onečišćenje mora i morskog okoliša.

>> Na otoku Mišnjaku nasukao se gliser, kod Ista se zapalila brodica

>> U sudaru dvaju glisera teško ozlijeđen maloljetnik iz Poljske

Komentara 5

LE
leo14082009
13:56 21.08.2015.

Ma boli njega ona stvar,kod te kaznice....ništa neće naučit....opet če ludovat...

DU
Deleted user
14:25 21.08.2015.

3100 kuna I jos dobio popust,, ahahaa koja sprdacina od drzave. dobro mu se niste ispricali zato sto je podvodna seka tamo bila, da je to bila "hrvatska" yahta u americi I naprdila se nedje na floridi, key westu ili ontariju nikad vise niko nebi vidjeo ni jahtu ni osobe na toj jahti. po de faultu bi bio kriminalno gonjen zbog prebrze voznje I pogotovu zbog "povrijedjenih" na brodu. jahta bi bila zaplijenjena I prodana a vlasnik ili skipper bi odlezali koju godinu. ali to ti je tako kad je neko super sila a neko mala jadna I beznacajna vukohebina

IB
istina_boli
13:13 24.08.2015.

Srbijanski drzavljanin, siptarske nacionalnosti, ali naj vaznije je da je srbijanski drzavljanin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije