Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasukali se partijaneri
Povratak na članak

'Mladi po otoku alkoholizirani razbijaju boce i gase cigarete u prirodi'

Osamdesetak stanovnika i gostiju otoka Sveti Klement i Palmižane na Paklenim otocima potpisalo je peticiju kojom traži zabranu dolaska brodova partijanerskih tura Yacht Week i drugih sličnih aranžmana

Komentari 15

SA
sargu123
20:39 08.07.2014.

Svakoga od njih opalit po 50 000 pa im neće takve stvari na pamet past. Govna.

VL
FT
fra.tetka
20:58 08.07.2014.

Kupuju hranu i piće po dučanima te partijaju na jahtama.Ovi su jalni jer im ne troše pare u restoranu pa ih ne mogu oderati.

VL
DU
Deleted user
19:42 08.07.2014.

Sv. Klement je otočić arhipelaga, a Palmižana je jedna od njegovih uvala u kojoj je locirana i ACI marina. Tako da mi nije baš jasno što se u tekstu spominju "gostiju otoka Sveti Klement i Palmižane". Inače, taj vapaj da se partijaneri silom otjeraju s otoka - eh, da, pogledajte samo što su lokalni ugostitelji napravili od tih par otočića u arhipelagu (Marinkovac, Sv. Jerolim i Sv. Klement) i kako je devastirana priroda na njima, kako su ubetonirani i nagrđeni zgradurinama restorana i čak nasuta plaža - pa onda idemo bacati krivnju na partijanere. Nitko nije bio okrutniji prema toj prirodnoj idili od samih tih "gazda" - tko meni ne vjeruje nek svrati do uvale Stipanska (o. Marinkovac) i pogleda tamo golemi betonirani gat, da se i trajekt može vezivati, kako je iskrčena šuma, napravljen restoran nalik kutiji za cipele, od lokalne škrape, izorana cijela uvala i posađeni suncobrani od trstike a la španj. plaža. To sve učiniše lokalci kojima puna usta skrbi o tom parku prirode Pakleni otoci!

VL
NA
narikaca
23:11 08.07.2014.

Ne radi se o tome da se želi pare, ali ne i ljude. Nije svaki turist dobar turist. Jer ova neodgojena balavurdija čak ni ne kupuje u lokalnim dućanima nego donosi cugu i hranu sa sobom na brodu i na Hvaru ne potroši ni kune, ni u restoranima ni u Konzumu. Za njima smo prošle godine čistili limenke nizozemskog piva, to sigurno nisu kupili u nas. Dakle, nikakva korist, a velika šteta. Takvi turisti nam ne trebaju.

VL
ZA
zahira45
11:40 09.07.2014.

Zabraniti pod hitno divljanje i pristup takvima.

VL
Avatar ciklama
ciklama
20:59 08.07.2014.

Pohlepa + nemar + nedostatak odgoja = katastrofa.

VL
PR
prki
01:17 10.07.2014.

Što ljudi lažu i pričaju gluposti nisu partijaneri uopce zaboravili baciti sidro nego je brod bio u katastrofalnom stanju i sidro je puklo, a što se tiče partijanja po noći uopce se nista ne čuje jer im se prijeti policijom pa se smire

VL
DU
Deleted user
08:03 09.07.2014.

Partijanerski turizam imaju i šveđani kada se vikendom idu opijati u Rusiju, a ovi ih drvene tovare na trajekte. Neka se sve to lijepo nazove pravim imenom turizam droge, alkohola i seksa. Pojedinci koji u tome vide dobru zaradu kao Yacht Week zbog svojih osobnih interesa učiniti će to da će "mormalni" turisti zaobilaziti Hrvatsku. Ali kako je narko biznis jak, a tu vidi dobru zaradu teško se s tim boriti.

VL
LA
laganini2
13:25 10.07.2014.

Istina je da neke stvari treba dovesti u red, ali treba i vas novinare prije svega naučit da provjerite sta se zapravo dogodilo prije nego napišete ovakve nebuloze... Posada u žaru cjelonoćne zabave nije ni spustila sidro u more? Kakva zabava, ljudima se dogodila nesreća pri kojoj je puklo sidro, uz cijelu štetu i probleme vi ih još idete blatiti. Nikakve zabave nije ni bilo na tom brodu, što sam mogao svjedočiti svojim očima,jer sam sa svojim brodom bio na palmizani kad se to dogodilo. Možete se sramiti, baš ste sitne duše koje se hrane ko paraziti!

VL
Avatar bok
bok
20:32 08.07.2014.

..ako dode do pozara suodgovorni su i oni koji organiziraju da dolaze tamo s tulumasima... Dakle po dzepu . Najbolje preventivno

VL
TV
tvrdapixa
21:19 08.07.2014.

Ma ljudima odmah na granici uzeti nofce koje bi u Hrvatskoj potrošili i s granice ih sterati doma! Mi bumo zaradili tak od turizma a more bu nam ostalo čisto.

VL
BE
berija
08:36 09.07.2014.

Ovo što je u naslovu je dobro. Alkohol i cigarete trošarinske su robe od kojih se dobro puni proračun. Što je malo stakla i kakav požar u odnosu na prihod?

VL
DR
drznedaj
18:49 08.07.2014.

Aj ca doma i ostavite pare :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.