Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Feljton: Izetbegović
Povratak na članak

S čela SDA morao je otići mjesec dana nakon rušenja twinsa

Šeikov dnevnik otkrio: s mudžahedinima se dogovorio da u BiH ostanu i poslije rata. I izigrao Amerikance

Komentari 22

ST
stomugromova
08:03 18.08.2017.

Niti Iran niti iranski borci nisu nikad bili problem u BIH jer Iranci niti nisu Arapi.Dapače,oni su neprijatelji između sebe. Saudijski i katarski vehabije ,kao glavni financijeri vehabizma I selefizma su bili stvarni problem.Uostalom oni su izgradili džamije u svakom selu u BIH,umjesti da su im dali novac za obnovu.A da je Izetbegović radikalni musliman pokazuju upravo spisi koji su zapljenjeni.

VL
Avatar zong
zong
10:06 18.08.2017.

Čekaj malo, devedesetih smo ismijavali srbe kada su pričali o mudžahedinima u Bosni a sada čitav tjedan ove novine pišu o tim događajima... sjećate se parodije sa češkim turistima... Gdje ste nas još lagali, šta će još ispasti da su bili u pravu?!?

VL
ZE
Zelen
08:06 18.08.2017.

Bosnjacka politika nikada nije bila skona Hrvatskom narodu, najradije bi da nas nema. A Hr objeručke podupire njihovu politiku. Kada budemo imali jasan stav politika ce se promjeniti u korist hrvata.

VL
PR
prajdali100
08:49 18.08.2017.

Nitko ne zna koliko ih je ostalo po bosanskim gudurama i ozenilo se domacim muslimankama.Pokupovali su srpsku zemlju u Federaciji BiH i rade sto hoce !!! Bakir Izetbegovic obozava Arape i potice njihovo naseljavanje sirom zemlje.Dobar dio onoga sto govori Dodik je istina.

VL
Avatar Krajsnik
Krajsnik
07:56 18.08.2017.

malo kontradiktoran text. Iranski obavjestajci i Mujahedini! pa Iranci nisu Mujahedini! Zapad je tolerisao Mujahedine, odnosno Saudijce da bi odaljio Irance iz BiH. Pogorelica nije bila mujahedinski kamp nego kamp revolucionarne garde Irana. zato je i napadnut i unisten. Mujahedinski kampovi nisu nikada, kao ni Bocinja, Mioca i sl. zapitajte se zasto?

VL
SM
Smečernji
08:13 18.08.2017.

Dok Zagrebom haraju islamski mudžahedini prerušeni u izbjeglice, i provode džihad silujući Zagrepčanke, Žarko Ivković se bavi mrtvim Alijom Izetbegovićem i državom koju: vojno, gospodarski i politički; kontroliraju SAD i Europska unija. Njegovi članci su očigledno rezultat rada srpskih obavještajnih službi pa pozivam VONS da se konačno pozabavi dotičnom osobom.

VL
SA
samograd
08:44 18.08.2017.

Ima ona stara slika govori 1000 riječi ova gore sa Tuđmanom ,Clintonom i Izetbegovićem govori 1001 . Pa neka netko kaže da je Tuđman balkanac , dva uglađena gospodina sa trećim bosanskim šeretom Alienom Izetbegovićem . Ti turci su tolikoliko toga uništili zagadili kulturu ,uništili narode ,pobrkali granice a mnoge narode učinili svojom replikom pa se vidi na primjeru Srba i današnjih muslimana u BIH a taj način "lako ćemo"i poznato " balkansko neposredno ponašanje bez manira" to je sve turski proizvod . Srbi će se naljutiti ali je činjenica da su vladali sa dvije države SHS i SFRJ i što su napravili ? Ništa ! Toliko se diče svojom kulturom ,junaštvom ,plemenitošću ,hrišćanstvom i napravili ....... veliko ništa , Samo su širili svoju dominaciju ,silu,zlosilje,ratove sve suprotno od onoga čime se diče ...to je tipično tursko ponašanje . Opet kažem granica Zapadne Europe treba biti na Drini ,volio bih to doživjeti ,bar da Europa to shvati bila bi već velika stvar !

VL
BI
Bilstein
08:46 18.08.2017.

najbolje da mi bosanski hrvati nestanemo pa ce biti mirni i muslimani i pravi hrvati. od srba smo bjezali ali ispade da su nam najveci neprijatelji nasi "saveznici" muslimani i nasi pravi hrvati koji se najeze kada cuju za bosanskenske hrvate. mi smo stvarno manjina u svojoj drzavi. pametni su hercegovci, oni nedaju na sebe

VL
Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
09:14 18.08.2017.

Što se više činjenice budu rasvjetljavale, postajat će jasnije kako je bAlija najzaslužniji za krvoproliće koje se dogodilo u BiH. Držao je Sarajevu namjerno u obručio, sticao status žrtve i onda to koristio za stvaranje fundamentalističke države.

VL
GV
golub Vaso
07:50 18.08.2017.

američka borba protiv terorizma?!? napad na pećine Afganistana, napad na Irak koji veze s time nema, eskort obitelji bin laden u SA, savezništvo s ryadom koji sve to financira...

VL
BO
boskovic
18:46 18.08.2017.

Svak sebi najbolje rjesenje Dodik stalno upozorava stvara se dzemaharija drzava u BiH

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
10:44 18.08.2017.

Ovaj veliki strucnjak ne razlikuje mudzahedine i Irance. Alija je upropastio BiH, ali uz veliku pomoc Hdz i Šuška.

VL
Avatar debela koli
debela koli
08:24 18.08.2017.

I Franjo je govorio na Brijunima.

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
08:02 18.08.2017.

Alija je želio obdržati islamske mudžahedine a mi pravi hrvati u našim srcima održavamo ustaške mudžahedine.

VL
KA
kamenjar0404
08:32 18.08.2017.

Kakvi su god Hrvati ili Bosnjaci nisu kao Srbi dobijali 78 dana bum,bum,pa je bolje da sutite i pokrijete se smrdljivim cebetom!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.