Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Predsjednica će morati uvjeriti Vladu da je normalizacija odnosa i hrvatski interes

Vučić je postao Janus, osoba s dva lica, koja s jednim gleda u budućnost, a drugim u prošlost, samo je – ovisno o situaciji – različito interpretira

Komentari 10

Avatar southman
southman
09:24 14.02.2018.

Naravno da odnose treba normalizirati. Problem je ako vodeći hrvatski dužnosnici ( predsjednica ) kod Vučića ( Janusa ) vide samo ono jedno lice okrenuto ( navodno ) budućnosti !

VL
DU
Deleted user
12:28 14.02.2018.

Pvo što me je nasmijalo bilo je to što se misli da se Srbiju može otrgnuti od Rusije. Koja zabluda. A i ostalo je više manje za smijati se.

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
14:19 14.02.2018.

Ako se netko sjeca Z4 plana. Tudjman je to nudio Srbima i pokazao se kao konstruktivan. Za to je u ono vrijeme dobio mnogo kritike za izdaju itd. Srbi kao Srbi su to prepotentno odbili i onda od Tudjmana i HVa dobili samarcinu koja ih do dan danas boli. Sada je predsjednica napravila konstruktivni korak, vjerovatnost je velika da ce Srbi nastaviti svoju dvolicnu igru... Nama to otvara mogucnost reci: evo probalio smo milom, ovi nastavljaju svojim primitivizmiom i jeftinim balkanskim trikovima , sada slijede samarcine.

VL
FI
finepahuljice
19:32 14.02.2018.

Hrvatski politicari nisu zapravo nikad (od 1918) znali voditi politiku prema Srbiji,da se izrazim dovoljno ostru i konstruktivnu ( osim Tuđmana ).Dali ce to sada uspjeti ovi koji su vladali 25 g. tesko je reći.Po ovome sto su dosad nudilili sigurno ne.Vucić i vucići to i pak znaju bolje.Vucić ce ako treba i 100 puta negirat istinu.

VL
AU
Austrougarska
11:11 14.02.2018.

I Hasanbegović je slavio, a i danas slavi ratnog zločinca Aliju baliju Izetbegovića. Pa nitko ga zbog toga ne proziva. Pitam se da li je Hrvatska uistinu kršćanska zemlja kada ekstremni musliman predstavlja tu tzv.hrvatsku radikalnu desnicu. To može biti samo muslimanska desnica, nikako hrvatska.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.