Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Vučićevo zabijanje glave u pijesak

Izazov hrvatskog vodstva je kako jedan kompliciran odnos, kontaminiran Vučićevom nečistom prošlošću, pretvoriti u radni odnos

Komentari 51

DU
Deleted user
08:10 09.08.2017.

Nasi novinari s hrta nemaju muda otvoreno pitati prava pitanja da se ne zamjere 'braci' Srbima. A jos je i veci problem sto hrvatska televizija vec dugo nije hrvatska, jer tamo konce drze bivsi partijski sekretari, predsjednici omladinaca, djeca oficira i udbasa, raznorazni uhljebi koji gledaju kako opstati, a od pravog novinarstva koje bi radilo u istinskom interesu Hrvata nije ostalo gotovo nista.

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
08:28 09.08.2017.

Vučić je još donekle dobar kakva mu je okolina,oni nemaju,recimo, unutrašnji rovatora i neprijatelja kao što ima Hrvatska.Nama su "naši" domaći više zlo od Srbije.

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
08:20 09.08.2017.

Kuge,rata,gladi i Srbije...oslobodi nas Gospodine🤸🏿‍♀️🙋‍♂️🇭🇷🍦

VL
DU
Deleted user
09:22 09.08.2017.

Srbi su bili u bivsoj Jugi najmocniji narod i vladali su, bili su neko i nesto na "Balkanu". Normalno da boli kad vidis realnost da od toga nije nista ostalo, ratovi izgubljeni, SLO i HR ekonomično odmakli, Kosovo otpalo. Ne preostaje im nista drugo nego lagati sami sebe da su drugi krivi i vjerovati u to, jer zalosnu realnost nemogu podnijeti.

VL
PR
prajdali100
08:24 09.08.2017.

Srbija uporno odbija da izruci 3 radikala Haskom tribunalu zbog cega je u vise navrata izvjesten i Savjet sigurnosti UN.I nikom nista ! Vucic neda svoje.Ocito je da ima veliku potporu Merkel koja mu je postala neka vrsta mentora.Naravno,Zoran Milanovic se potrudio da skoro potpuno unisti nase odnose sa Njemackom.

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
10:53 09.08.2017.

Srbi su fenomenalni, uvijek slave svoje izgubljene bitke i lažu o svojoj hrabrosti .., uvijek dobiju po p...

VL
GD
Gospon Drug
08:29 09.08.2017.

Vam novinarima su glave u tijestu zabijene u pijesak

VL
KA
kapunjohan
08:58 09.08.2017.

Hrvatska službena politika od kraja domovinskog rata nastupa mlako i pripustila je tumačenje događaja Srbima i Srbiji, jednako kao i poslije dr. sv. rata. Jasno je, da Srbija pokušava svu odgovornot skinuti sa sebe i prebaciti na Hrvatsku uz pomoć domaćih nezadovoljnika i za sad u tome uspjeva. Uzmimo samo, sad se već ne zna tko je započeo rat, tko je prvi progonio stanovništvo, koliko je pobijeno Hrvata i gdje ali se zato zna za svakog srbina, koji je naravno nedužna žrtva fašistoidni Hrvata itd.. Da se pljuvanje po Hrvatskoj isplati vide Bosanci i Slovenci pa su se uključili u orkestar..Hrvatska mora naći strategiju kako se uspješno obraniti od ,,ljubomornih,, susjeda, zato nesmije gušiti ljude koji iznose dokaze i pobijaju teze i podmetanja iz Srbije a treba i manje prostora i novca davati ,,petokolonašima,,.

VL
Avatar CROCLEUNA
CROCLEUNA
10:06 09.08.2017.

Inače, Vučić je upravo skovao novu velikosrpsku laž, tezu o 1,2 milijuna Srba koji su navodno živjeli u Hrvatskoj 1936. godine. Koliko je to promašena i proizvoljna, zločesta konstrukcija, nehotice je otkrila i državna RTS tu istu večer kada je u grafikonu koji opisuje kretanje broja srpskog stanovništva u Hrvatskoj od popisa u kraljevini Jugoslaviji 1031. pa sve do do zadnjeg popisa održanog u slobodnoj RH 2011. vidljivo da početni broj iznosi 633000, a zadnji 186000. Treba dodati da u je 1931. godine Hrvatska bila rascjepkana na banovine koje su dijelom prelazile i na područje BiH, Crne Gore ( Primorska i Zetska), a da se u isto vrijeme Rijeka, Zadar, Istra i dio otoka nalazi u Italiji. Zanimljivo je da je broj Srba nakon rata, a nakon izvšenog geoncida i pobijenih bar 700 000 samo u Jasenovcu manji za samo 90000 (543000 Srba 1948). Nekoliko dana kasnije kada je u Pinkovoj kontakt emisiji voditeljica ponovila ovu nebuloznu tezu i sam se Šešelj, barjaktar halucinogenog velikosrpstva, malo začudio i zaželio vidjeti izvore ovih podataka (!!!!). Međutim, eto tako se na mala/velika vrata lansiraju laži u našem susjedstvu, a te laži se vrlo rado prihvaćaju kao činjenice makar u dijelu populacije. Tužno...

VL
DU
Deleted user
09:04 09.08.2017.

vucic i spc nema tu razlike vucic samo ceka povoljne okolnosti i opet bi se teroristcki ponasao srbija je neprijateljska prema svemu hrvatskom bez razlike pozornost i budnost uvijek mora biti najvisa zamislite da je neki hrvat drzao govor npr.r. u somboru kao on u glini sto bi bilo

VL
TR
tramontana
11:01 09.08.2017.

Tvrdio sam i tvrdim. Za poznato srpsko bahaćenje, posebno Miloševićevih ljubimaca, Vučića, Dačića, Nikolća, Vulina i ostalih, je kriva, "isključivo kriva " hrvatska politika. Umjesto da se zamrznu odnosi sa Srbijom, dokle god biraju vođe rata, oni primaju Nikolića, koji koji u sred Zagreba prodaje srpstvo, u Sarajeviu negira cjelovitost Hrvatske. Vučić nevješto glumi mirotvorca, ali kaže" nečemo dozvoliti da se ponovi Oluja", optužuje hrvatsku za izgon Srba, a Kolinda i Plenki i ministrica "šute"- . Čudno. Veliki Hrvat i Hrvatica slušaju srpsku muziku i Vučića dirigenta, koji će od Oluje uskoro uštimati novi Jasenovac.

VL
DU
Deleted user
13:00 09.08.2017.

Svi mi dobro znamo kako je ministar za informiranje u Miloševićevoj vladi, Vučić, informirao svoje građane u to vrijeme. Iza njega su ostali leševi u Hrvatskoj. Sve to nije spriječilo našu predsjednicu da mu ode na ustoličenje za predsjednika! Naivno i žalosno

VL
MO
mobitel20
09:04 09.08.2017.

Vucic je samo vrh ledenog brijega. Ogromna vecina u vrhu vlasti i medijima su slabo umiveni Seseljevi radikali i Milosevicevi monstrumi. "Ojacani" s JULovcima Vulina i Miloseviceve zene. Tako je i u medijima, svi velikosrpski huskaci su opinion makeri, a neki uz to vodeci u sportu, poput Vucelica i slicnih. To drustvo je na potpuno istim pozicijama, ne zale oni za nicim osim za svojim neuspjehom koji boli mitomansko-sovinisticke duse. To je realno stanje, i sto prije hrvatska politika i mediji prestanu kao "glavne probleme" izmedju drzava navoditi "granicu na Dunavu i kulturno blago", prije cemo se poceti boriti protiv njihovih agenata i u Hrvatskoj koji vode hibridni rat. Sve je isto kao i 1990.samo se nacini djelovanja mijenjaju. Kako u Srbiji, tako i kod nas...Opet su tu "ugrozeni Srbi", opet UJDIjevci, opet "mirovne studije", opet jugonacionalisti i "kulturnjaci" koji svoj proizvod mogu prodati samo u cacku itd...

VL
Avatar debela koli
debela koli
08:23 09.08.2017.

Pročitajte Pesmu o Hrvatima, Jovana Dučića.

VL
MA
max
10:36 09.08.2017.

Ako ga već preCenica poziva, zašto ga ne pozove da ponovno dođe u Glinu i održi govor?

VL
HI
Hik
11:05 09.08.2017.

@Zadarcic: U sridu. U bivsoj jugi su samo srbi vladali; srbin tito, milka planinc, bakaric, spiljak, suvar i ostali. Sjecam se kak je Zadar bil los u sugi dok je srbin cosic moral po naredjenju igrati i sada im je krivo kaj smo se toga oslobodili i kaj Zadar gazi Europom.

VL
Avatar sidhara
sidhara
09:13 09.08.2017.

Sa Balkana treba istjerati sve islamske fundamentaliste iz Bosne, Kosova i Albanije, i ustase iz Hrvatske, zajedno sa njihovim zlocinackim organizacijama. Ova je gamad posijala crnu bijedu i mizeriju na tim prostorima, osim i religiozni fanatizam kojim opijaju nasu djecu i prave monstrume od njih. Djeca skacu roditeljima za vrat, pucaju u glavu, dizu desnicu u zrak i u transu iskolacenih ociju iz sveg grla vriste ustaske pjesme. Sada su Thompsonu na koncertu djeca ispruzene desnice u nacistickom pozdravu revala zajedno s njim njegove pjesme. Strani mediji objavili. A ministar branitelja, sav ponosan sto je bio na koncertu, izjavio da je to slika Hrvatske. Naravno da se Srbija mora distancirati od tih pomahnitalih spodoba po Hrvatskoj, po Bosni i dolje po Kosovu, gdje se regrutiraju djeca u teroriste i salju po tudjim ratistima da ginu za tudje interese i interese stranih placenika na Vlasti po svojim zemljama. Jedina Srbija i Slovenija i jesu drzave na tim prostorima, sve ostalo opasno po okolicu, za izbjegavati u sirokom luku, i drzati dobro otvorene oci da ti ne podvale neki zlocin ili rat u zemlji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.