Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SALE TRICA
Povratak na članak

Krešo Ćosić uveo ga je kao mladog igrača u reprezentaciju, a Dražen ga je - izbacio

Prvi trener bio mu je Maljković, a poslije su ga vodili i Vujošević, Obradović i Ivković, piše Max!

Komentari 4

Avatar Cinco
Cinco
20:38 22.09.2015.

Tko je Krešo ĆoRić?

VL
ZW
zweistein
08:49 23.10.2015.

sale bumbar.

VL
DU
Deleted user
10:41 28.10.2015.

Reći ću nešto, neće se baš sviđati generacija Dražena, ali i prije Dražena, imali smo mi mnogo Dražena, čak i boljih od Dražena! Petrović je bio vanserijski, ali ni Korać, ni Šolman, ni Skansi,ni Plećaš, ni Čosić nisu bili bilo tko! Ako baš hoćemo, bila je Juga, pa se ne broji, ali svaki igrač nekadašnje reprezentacije (hrvatskog dijela) bio je isti tako dobar, čak bih mogao reći, bilo je i boljih! Košarka nije u Hrvata počela s Petrovićem, nego mnogo , mnogo prije Petrovića, tako da me pomalo vrijeđa to što se Petrovića spominje kao neku veliku zvijezdu! Zapravo poslije njegove bolne smrti, više i nemamo košarku, kakvu smo imali! Imamo u Amercic četiri igrača u NBI lizi i to je sve! Negdje neki mladac istrči, bljesne i nestane kao meteor! Sada mi se jako sviđa način igre mladog Šarića! Taj dečko puno obećava!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.