Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvode strože mjere
Povratak na članak

Alarmantno stanje u Češkoj zbog korone: 'Očekuju nas pakleni dani'

Restorani, mjesta zabave, svi dućani osim onih za prehranu te većina škola već su zatvoreni, no ministri razmatraju daljnja ograničenja kretanja ljudi kako bi obuzdali širenje virusa.

Komentari 9

DA
dancuo
11:17 25.02.2021.

Ajde sjašite više s glupostima!

VL
AA
aabbcc
12:31 25.02.2021.

Narod farbaju s obicnom gripom, zloupotrebljavaju medije i neukost zaostaih naroda, sto narod gluplji to im pandemija veca.

VL
DU
Deleted user
13:52 25.02.2021.

Parlament ukinuo mjere jer su neustavne i donesene mimo svih zakona i parlamenta, pa sada politički vrh zemlje pojačava pritisak... Osim ponekih vjernika te onih koji pišu po zadatku (kao prcko ili edgar), ionako nitko više ne vjeruje u ove gluposti!!!

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
09:23 25.02.2021.

Treba sve zaražebe i bolestne Čehe pozvati na odmor u Hrvatsku jer važnije je uzeti njihove novce i imati solidnu turisticnu sezonu nego štititi svoje građane koji ionako imaju Hrvatsku i navikli su na mizeriju.

VL
PV
prcko.vita
10:52 25.02.2021.

Očigledno ti pakleni dani čekaju i nas Hrvate, hvala ti Plenkoviću, uživaj na terasama i teretanama dok ti se narod bude gušio po respiratorima. Svaka ti čast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.