Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SINDIKATI JEDINSTVENI
Povratak na članak

Aladrović o radu trgovina nedjeljom: 'Mjere su privremene i mogu se mijenjati'

Ministar Aladrović rekao je da je Vladin zaključak kojim se drugačije uređuje radno vrijeme, napravljen u skladu s preporukama epidemiologa te u dogovoru sa Stožerom i HZJZ-om.

Komentari 1

ST
stefj
21:15 27.04.2020.

Evo kako su politika i sindikati državnih i javnih službi brzo našli zajednički jezik. Opet će skupa određivati gospodarski smjer zemlje, opet će nas složno voditi u sve veću katastrofu... Imamo dokazano loše posljedice takve politike, kao posljedicu smo pali na dno EU-a, povećala se razlika u standardu prema prosjeku EU-a, skoro sve zemlje su nas prestigle. I opet se držimo te politike kao pijani plota... Ak ništa drugo, barem smo dosljedni, sigurno koračamo u katastrofu i ne odstupamo niti koraka...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.