Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karikature proroka Muhameda
Povratak na članak

Al-Kaida opet prijeti tjedniku Charlie Hebdo

Uoči početka procesa, satirički tjednik je odlučio ponovo objaviti karikature proroka Muhameda, zbog kojih je i postao metom džihadista.

Komentari 6

KE
Kendra
11:19 23.09.2020.

Ja sam protiv takve navodne slobode medija. Čemu uopće karikature bilo čijeg vjerskog simbola? Isto tako sam protiv masovnog naseljavanja ljudi čija kultura je u potpunoj suprotnosti sa ljudskim slobodama i civilizacijskim običajima EU. To će dugoročno nanijeti veliku ugrozu za opstanak EU naroda. Zaustavite migracije, zaštitite granice i naš način života.

VL
GE
genadij
10:58 23.09.2020.

Francuzi plačaju danak imperijalizmu. Godinama su iskorištavali arapske zemlje, a i navukli su si puno muslimana, a znamo da oni tumače vjeru na način ili si musliman ili si krivovjernik i treba te preobratiti ili glava na panj. A krščanii će uskoro biti divljač za odstrel.

VL
VI
vidum
14:59 23.09.2020.

Je li moguće da ima takvih kojima se ne sviđa kad se netko s njima sprda?

VL
BE
Berlioz
13:53 23.09.2020.

Nedavno sam sjedio na terasi kafića, odbio sam dati novac alkoholičaru koji je prolazio i zatražio me novaca. Nakon toga mi je počeo psovati majku i vrijeđati me. Ustao sam, na to su prolaznici skočili i govorili mi: nemojte ga, najbolje ga je ignorirati. Sjednem, nastavim pričati a nakon desetak minuta on prolazi na sigurnoj udaljenosti i ponovo počne uzvikivati psovke i uvrede na moj račun. Prešutio sam ali sam se osjećao popišano. Djelomično mi je žao što ga nisam išao. U ovoj priči primitivni alkoholičar je navodni satirični list a muslimani su žrtve vrijeđanja koje su odlučile da neće više ignorirati uvrede.

VL
SI
sisavac
10:13 23.09.2020.

ne prijete ništa, samo govore da će kazniti. po ničemu se to ne razlikuje od američkih sankcija, prijetnji, kazni, onima koje smatraju da njima rade nešto krivo, štetu. vi vidite neku razliku? ja ne. samo što preko nečeg prelazimo, prihvaćamo jer je 'jači', a protiv nekih imamo nešto, jer je slabiji, i smijemo se protiviti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.