Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZORENJE NA KATASTROFU
Povratak na članak

Aktivisti protiv klimatskih promjena blokiraju rad gradova diljem svijeta

Tisuće prosvjednika već se okupilo u nedjelju navečer u Londonu i u Berlinu pred zgradom vlade, na početku dva tjedna prosvjeda diljem svijeta koje organizira aktivistička skupina Extinction Rebellion (Pobuna protiv izumiranja).

Komentari 5

ME
Menjik
11:21 07.10.2019.

zar nemaju pametnijeg posla, nego radnim danom ležati po cesti? neradne propalice.

VL
GI
giannimichelis
11:37 07.10.2019.

Od sljedbenika 16-godišnje luđakinje s 20 potvrđenih psihijatrijskih dijagnoza se ni ne očekuje iskazivanje razuma i logike.

VL
DU
Deleted user
17:51 07.10.2019.

Opet par stotina nikogovića teroriziraju cijeli svijet!!!

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:56 07.10.2019.

da bi se smanjila brzina klimatskih promjena, treba uvesti štednju na svim razinama. eto, prvi će pasti novci koji idu udrugama. one će prve osjetiti zatezanje remena. zamislite, ukinete im te silne novce, i one ih neće trošiti na tiskanje letaka, vožnju po svijetu, neće ostavljati svoje otpatke sveposvud, neće biti potrebe da država digne stotine policajaca da ih 'paze', i da im za to isplati dodatne novce, koje će pak ovi potrošiti na dobrote koje imaju veliki negativan otisak u okolišu... aktivizam je jako dobra stvar, kad si mlad, materijalno kolko tolko zbrinut, imaš zaleđe u starcima (ko greta), i bez brige si, tvoja budućnost je svijetla. eto, castro je na kubi izveo pravu revoluciju, i danas kuba se može pohvaliti ekologijom, ne troši puno nafte, ne zagađuje svijet ko recimo jedan boeing, ili pak neke jače brodarske kompanije (Koje pak za divno čudo u ovoj pomami protiv 'zagađivača' nitko ni ne spominje, a žestoki su gutači nafte...).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.