Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.10.2014. u 12:00

Gotovo svaki put kad otvori usta i izjavi nešto na tu temu (ili pusti spin, u čemu je već postao vrhunski majstor), Vrdoljak izazove premijerov demanti...

Prateći izjave i poteze Ivana Vrdoljaka, čovjek se pita: je li riječ o članu Vlade premijera Zorana Milanovića ili je Vrdoljak na čelu kakve autonomne političke oblasti nazvane Ministarstvo gospodarstva?

Posebno kad je riječ o Ini. Gotovo svaki put kad otvori usta i izjavi nešto na tu temu (ili pusti spin, u čemu je već postao vrhunski majstor), Vrdoljak izazove premijerov demanti. Tako i sad. Premda je Vlada više puta objavila da nema nikakve šanse da se Ina vrati u vlasništvo države, Vrdoljak je plasirao tezu da bi se Hrvatska trebala zadužiti za 2,6 milijardi eura ne bi li od MOL-a otkupila dionice Ine. Naravno da je Milanović to opet demantirao. No, lako za demanti.

Pitanje je kakvu i čiju politiku vodi čovjek koji je na čelu jednog od najvažnijih resora. Uzme li se izolirano Vrdoljaka, donekle ga se može razumjeti. Stjecajem okolnosti došao je na funkciju o kojoj je još nedavno mogao samo sanjati. Svjestan vlastitih (ne)sposobnosti, kao i toga da njegov HNS nema političku budućnost, Vrdoljak računa s tim da nakon mandata ove vlade više nikada neće imati toliko vlasti i moći pa si ne postavlja granice koje bi si razuman političar trebao. No, ako si Vrdoljak ne zna sam odrediti mjeru, onda bi mu je trebao odrediti premijer.

>>'Nećemo zbog Ine na prosjački štap'

>>Država se želi nagoditi s Antom Perkovićem i pozvati ulagače

Komentara 6

MX
MXLCLGTG
13:22 28.10.2014.

Tako je to u drzavi kad stranka ima 0,9%posto podrske a u vladi ima skoro najvaznija ministarstva i sa tim drzava ne moze nikada krenuti napred jer nemaju legitimitet,samo mogu jedan drugoga demantirati i to je sto rade skoro tri godine ko ce ih trpiti jos 1 godinu.

OS
osica
13:07 28.10.2014.

" Za uzeti mjeru moraš biti dobar šnajder i imati preciznu ruku i dobre škare"

ZG
zgblabla
13:15 28.10.2014.

Ma bez brige taj lik mjesecima ne može riješiti imunološki itd da ne nabrajam.Neka si uzme Marasa za pomočnika i njih dvojicu ću nominirati za nobelovu nagradu(ekonomija)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije