Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO

Ako volite ovaj tip humora, šanse da ste genij – goleme su

prijateljice i smijeh, žene
Foto: pixabay
1/2
04.04.2017.
u 12:40

Ako ste se ikada posramili što ste se od srca nasmijali šalama povezanima uz teme kao što su smrt, ubojstva, incest, retardacija i slično, više se ne morate ustručavati.

Sudeći prema novoj studiji, čini se da su vrsta humora i inteligencija međusobno isprepletene.

A ako volite ili čak obožavate dobar crni humor, za vas imamo dobre vijesti!

Čini se da je upravo crni humor dokaz vaše genijalnosti, pa ako ste se ikada posramili što ste se od srca nasmijali šalama povezanima uz teme kao što su smrt, ubojstva, incest, retardacija i slično, više se ne morate ustručavati.

Ako se emocionalno možete distancirati od situacije u crnom humoru, to je jedinstveni dokaz o procesuiranju podataka koji je povezan s vašom inteligencijom.

Studija je također dokazala kako visoko inteligentne osobe, iako gaje strast prema morbidnim situacijama u vicevima, također pokazuju i nisku razinu agresije.

I obrnuto, oni koji najmanje uživaju u dobrom crnom humoru, imaju veće agresivne sklonosti.

Zašto je tome tako? Odgovor je vrlo jednostavan, tvrde znanstvenici. Ako ne možete pronaći optimizam u najgorim stvarima, svijet će za vas biti izuzetno depresivno mjesto.

>> Uživate u crnom humoru i morbidnim šalama? Evo što to otkriva o vama

>> 5 stvari koje žene rade kada znaju da će se seksati

Ključne riječi

Komentara 7

EC
ecare
13:26 04.04.2017.

Mali ivica drzi ruke iz sebe i pita mamu: mama,mama pogodi sta imam.. cokoladu? ne igracku?ne pa sto onda imas? djecju paralizu

VI
Vito
07:19 05.04.2017.

Mali Mujo viče s tavana mami u kuhinji: mama, mama došlo je proljeće. _________ Visi baba na tavanu

ID
idijot
09:48 05.04.2017.

Kolje čovjek dijete ispred kuće, izlazi žena na balkon i pita..: -Jel' majstor za rakije možda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije