Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bernardić o agrokoru
Povratak na članak

Ako tu postoje nepravilnosti, niti Zdravko Marić niti bilo tko drugi neće biti jedini Pedro

Vezano uz stanje u Agrokoru, ponovio je kako SDP zahtijeva da DORH, Porezna uprava i HANFA utvrde postoje li financijske makinacije oko Agrokorovih bilanci

Komentari 1

DO
domxerex
16:18 31.03.2017.

Samo se ti peni, ali ne zaboravi da je Todorić sve ostale firme uključivši i Belje odbio za 1 Kn baš od SDP-a za vrijeme Račanove vladavine. Kredite je dobivao uz Linićeva jamstva. Bilo bi zanimljivo zaviriti u račune koliko je davao i HDZ-u i SDP-u i HNS-u za izbore i da ga se ostavi na miru. Sada se SDP pravi pošten kao da nije ništa znao a od početka je umočen kao i drugi. Vrlo licemerno od SDP,a. HNS barem šuti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.