Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAMES B. FOLEY
Povratak na članak

Pobjeda republikanaca osjetit će se na svim razinama: Spremaju osvetu, planiraju i istragu o Bidenovom sinu

Implikacije 8. studenog osjetit će se na svim razinama. U političkom smislu, republikanci će tražiti mandat za usvajanje ambicioznog zakonodavnog programa. Očekuje se kako će njihovi prioriteti uključivati mjere za jačanje južne granice, poticanje proizvodnje energije iz fosilnih goriva i smanjenje financiranja u nekim područjima.

Komentari 37

BI
billynik
12:21 10.11.2022.

Biden zaštitio demokraciju, alo, do kada će te propadati?

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
14:40 10.11.2022.

Kak sad??? Pa do jucer ste pisali I pobijedi demokrata, porazu Republikanaca....I ko pijani plota drzite se bidena i Trumpa koji su ovdje puno manje bitni. Bitno je prvenstveno maknuti pelosi a s tim I tlaib, omar, aoc I ostalee iz kongresnih odbora. Njihovo muslimansko I tzv. socijalizam njihovo su pravo, ali ne smiju biti vodilja US politike prema zemlji I svijetu. Istraga protiv huntera bidena nece biti osveta, nego ce napokon krenuti nesto sto je dugo blokirano od strane demokrata. A kaj se tice samog bidena I njegovog eventualnog opoziva nece se morati traziti porno glumica koje je uvrijedio prije 20 godina ili porezne kartice (sto bi doduse kao I kod pelosi, clinton itd bilo vrlo zanimljivo) nego ce se izbacio s podatcima sto je napravio kao predsjednik ali I kao clan kongresa u zadnjih 10ak godina I koje su poslijedice toga I u USA I u svijetu.

VL
LU
Lu13
14:13 10.11.2022.

Pobjedom Republikanaca zaustavio bi se rat u Ukrajini...Demokrati = ratovanje,ali svaki puta..

VL
AN
angeorafael123
12:45 10.11.2022.

Postojano N u Bidenovoj demoNkraciji.

VL
DI
Diosiario
15:48 10.11.2022.

Još u srednjoj školi učio sam kako iz dvije i više premisa izvući logičku konkluziju. Pa pogledajmo koje su premise: 1. Glavno geslo demokratske stranke kojom su ušli u finiš kampanje bio je "democracy is on the ballot" odnosno "demokracijaa je na listiću", uz objašnjenje kako će, ako republikanci pobjede "zavladat će fašizam, Amerika će postati totalitarna diktatura u kojoj će demokracija umrijeti". 2. James Foley tvrdi da su republikanci pobijedili. I sad, iz te dvije premise valja izvući logičnu konkluziju, a ta bi bila da je Amerika od danas ili od jučer totalitarna fašistička država u kojoj je umrla demokracija. To ne tvrdim ja, to su tvrdili Barack Obama, Joe Biden, James Foley, Anthony Blinken, Kamala Harris, AOC, Chuck Schumer, Pelosi i kompanija. A ako takvi ljudski i moralni autoriteti koji formalno vladaju Ameikom to tvrde, tko sam ja koji uopće nisam Amerikanac da im u tome proturječim? I zato ću ih poslušati i od danas više ne smatram SAD demokratskom državom, jer Obama, Biden i kompanija nikad ne lažu.

VL
BR
Brkovi
14:30 10.11.2022.

U prirodi je stvar jasna. Nema promjene bez velikog šoka, ma koliko se trudili. Narod prvo treba satrati, a onda će početi razmišljati. Satiranje naroda je traje već desetljećima i kraj se još ne vidi.

VL
AL
alzamalo
15:47 10.11.2022.

Onaj tko ne razumije pol. igre koje je Trump igrao , tko se tim igrama veselio , a komu dolaskom Bajdena vise nije do igre .. !?

VL
Avatar southman
southman
12:36 10.11.2022.

Nešto drugo će njega povući .

VL
AL
alzamalo
12:40 10.11.2022.

Sve je bolje od Trumpa , cak i dementni Joe ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.