Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filozofski u štrajku
Povratak na članak

''Ako treba, ispite ću studentima održavati i u okolnim kafićima''

Studenti su zbunjeni jer ih se poziva da na ispite iziđu do štrajka pa će ih "sigurno" položiti

Komentari 10

KA
kampanel
12:15 04.07.2011.

Zakleti ljevičari štrajkolomci,o ludog svita. Koliko su onda tek ovi Kapovići iz akademske solidarnosti livo kada su Puhovski i ekipa kontra njih,Mao,Pol Pot i Staljin su male bebe za Kapovića i njegove anarhosindikaliste koji studiraju 15 tak godina u prosjeku.

VL
PO
porezni.obveznik
12:28 04.07.2011.

kampanel, Kapovic je diplomirao s 23 godine a nije ni pocinio zlocine protiv covjecnosti. Ukratko, pricas p.zdarije

VL
KU
kukuriku
12:39 04.07.2011.

..ma sve te Profesurcícé triba najuriti.., najkoruptivniji sa sexualnim-maltretiranjima studenata i studentica..., itko te \"Studije\" nekoriste nikome u Normalnom-Civiliziranom Svitu...toilete-paper..!!

VL
KA
kampanel
13:02 04.07.2011.

Podržavajući te ideje,veličajući komunističke zločince i ideologiju čini intelektualno nasilje koje napada integritet osobe odnosno klasnih neprijatelja protiv kojih je usmjereno,dakle nasilnik je.

VL
PO
porezni.obveznik
13:50 04.07.2011.

kampanel, Kapovic ne velica zlocine, ne izmisljaj. To bi bilo jednako kao tvrditi da netko tko je katolik samim time podrzava spaljivanje vjestica ili progon Zidova. to su obicne gluposti. Krasni ste mi vi koji se osjecate zrtvama zlocina akoako netko slucajno misli da je neka ideja koja se vama ne svidja dobra.

VL
KA
Kamarat
16:32 04.07.2011.

Kapovicu nije bitan ni fakultet niti studenti, on je odma protiv bilo kojeg zakona kojeg donese ova vlast bio on dobar ili ne!Njemu je dovoljno to što je zakon donesla njemu omražena vlast! Fuj ,fuj za akademske radnike,ako se onii tako ponašaju nemaju se što čuditi političarima. fuuuj

VL
FE
Felicijen
17:26 04.07.2011.

To da će se ispiti održavati po okolnim birtijama sigurno će znatno povećati broj izlazaka na ispite...

VL
DD
ddh
18:07 04.07.2011.

Na filozofskom-, pravnom i na onom politickih \"znanosti\" treba napraviti inventuru profesora i dekana. Svi koji su prekobrojni, a takvih je vecina, poslati na burzu rada. Filozofski i pravni svesti na 1000 + 500 studenata, a na politickom ih je dovoljno i 100-150. Hrvatskoj ne trebaju samozvani povjesnicari typa Jakovine nego inzinjeri i technicari. Hrvatskoj trebaju strucnjaci koji znaju nesto uraditi i sagraditi, a ne prodavaci \"prazne slame\" koji zive iskljucivo na teret radnog covjeka i ne sluze nicemu. Jer ovi su ti koji izucavaju sami sebe i sami sebi su jedna svrha.

VL
BJ
bjuri47
23:23 04.07.2011.

Taj Kapovic je sramota svih studenata..bilo je presmjesno gledati Pernara i Kapovica na prosvjedima ..20 prosvjednika i 30 novinara..Kapovica treba u katran i perje..

VL
BJ
bjuri47
23:25 04.07.2011.

Na fakultetu trenutačno kruži trač da će svi koji odu na ispite u ponedjeljak i utorak i tako podrže štrajk dobiti prolaznu ocjenu – kaže nam jedan student koji je želio ostati anoniman. Iz istog će razloga, dodaje, većina naa ispite iduća dva dana i izići, budući da im o tome ovisi ne samo kraj godine nego i dobivanje stipendije, studentskog doma, razmjena... .............................................................................................................. I onda ce ti postati novinari i politicari...treba na filozofski poslati policiju da napravi reda..ovo je sramota!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.