Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MA NISMO ZATVORILI

'Ako se konobar ne pojavi, nazovite mu tatu, odmah će dojurit'

Ilustracija, konobar
Foto: Screenshot/PIXSELL
1/2
23.10.2019.
u 16:01

"Unaprijed se ispričavamo na neugodnostima i obećajemo da ćemo učiniti sve u našoj moći da ovakvih situacija bude što manje", stajalo je u poruci.

Nerijetko se nasmijemo našim sugrađanima na iskrenim porukama, a ova namijenjena zaposleniku jednog kafića koji, po svemu sudeći, često kasni ili se ne pojavi na poslu posebno je izazvala reakcije građana.

Kreativni gazda kafića je našao zanimljiv način kojim će izbjeći sankcioniranje i "natjerati" konobara da se pojavi u smjeni. Poruku prenosimo u cijelosti.

"Pažnja. Ukoliko ste došli na jutarnju kavu u razdoblju od 7h-9h, a Vaš omiljeni kafić je zaključan, ništa ne brinite nismo zatvorili, već imamo osoblje sklono kasno večernjim druženjima (kartanje, gledanje utakmica, filozofski razgovori) zbog čega se zna dogoditi da zaspe u jutarnju smjenu. Ljubazno Vas molimo bez ikakvog okljevanja nazovite broj...(konobar) tada će konobar dojuriti kroz 5 minuta, ako ni to nije upalilo nazovite na broj...(konobarov tata), konobar bi tada trebao doletiti kroz sljedećih 10 minuta.
Unaprijed se ispričavamo na neugodnostima i obećajemo da ćemo učiniti sve u našoj moći da ovakvih situacija bude što manje", stajalo je u poruci.

Komentara 5

DU
Deleted user
17:22 23.10.2019.

Gdje se nalazi kafić? Mars, Jupiter Mjesec ili neko drugo mjesto?

MM
Marljivi mrav
16:59 23.10.2019.

E toga nije bilo u moje vrijeme. 😁

GG
Gigson_gg
11:28 24.10.2019.

Nekad se je za konobara išlo 4 godine u srednju školu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije