Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ako Rakarov projekt krene po zlu, trošak parnica prebacuje se na državu

Zagreb: Marko Rakar
Tomislav Miletic/PIXSELL
09.05.2023. u 15:16

B2 Kapital je u 2021. imao dobitak od 83 milijuna kuna pa kazna za kršenje GDPR-a od 2,2 milijun eura na prvu nije nerazumna, dok je Rakarov IIF lani imao gubitak 694 kuna i temeljni kapital od 21.000 kuna

Komentara 4

ST
sttipe
08:13 17.05.2023.

Bilo kakvo miješanje treće strane u dužnički odnos, tribalo bi isti poništiti!!! Lihvarenje je puno šporkiji zanat od prostitucije, i triba ga najstrože sankcionirati!! Društvo koje ga dozvoli nema dug rok trajanja, i najbolji je način ekonomskog rata protiv nekog naroda!! Kad se je dosad prakticiralo, triba ga od sutra zabraniti, i resetirati sve dugove.

ZD
Zdrmau
09:05 11.05.2023.

Autor teksta malo koristi Kune, a malo Eure. Službena moneta u HR je Euro, a kune se mogu navoditi u zagradi za informaciju. Iznosi nebuloze da bi država preuzela gubitke tvrtke, bez obrazloženja zašto ? Vrlo nečitljiv i nekompetentan članak.anak. Novinar bi trebao konzultirati nekog eksperta ako sam nije dovoljno kompetentan Očito da ni urednici u Večernjem nisu komptemtni za svoj posao kad puštaju ovakve članke. Sve u svemu, dobar primjer diletantntskog novinarstva.

NI
nikola1975
19:18 09.05.2023.

A zašto bi se na državu prebacio trošak? Fino se prijave tražbine u stečajnu masu. Ne odgovara država za te troškove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije