Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KNIN
Povratak na članak

Radno sposobne osobe izgubit će socijalnu pomoć ako odbiju raditi za opće dobro

Neodazivanje korisnika u slučaju bolesti, više sile i drugih nepredviđenih okolnosti, smatra se opravdanim razlogom za neodazivanje korisnika za sudjelovanje u radovima za opće dobro bez naknade, poručuju iz Grada

Komentari 3

ŽE
Žegarni
14:43 24.10.2019.

Napokon! Nisam nesto odusevljen ovim gradonacelnikom ali mora se shvatiti da socijalna pomoc nije lezaljka u kojoj se moze odmarati. Ako si sposoban raditi i ako imas snage pusiti 2 kutije cigara na dan onda imas i obavezu raditi za opce dobro.

VL
PR
Protuzakonito
18:19 24.10.2019.

Radna eksploatacija koja treba biti zakonom zabranjena jer spada u kategoriju prinudnog rada pod uslovima koji su daleko ispod standarda dostojanstvenog rada lica.

VL
SA
samoborka
19:52 24.10.2019.

Bravo! Prema neradnicima ne treba imati sazaljenja i milosti! (u tu kategoriju ne spadaju osobe koje radi starosti i pogotovo radi teske bolesti ne mogu raditi, nego oni koji su lijeni paraziti)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.