Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija iz HDZ-a:

'Ako netko želi doznati zašto će Josipović izgubiti - neka pogleda Milanovićev intervju'

Zoran Milanović
Patrik Macek/PIXSELL
04.01.2015.
u 17:46

"Ne želimo se spuštati na Milanovićevu razinu niti sudjelovati u njegovoj i Josipovićevoj prljavoj i agresivnoj kampanji", kažu iz HDZ-a.

"Ako netko već danas želi doznati zašto će Josipović izgubiti - neka pogleda taj Milanovićev intervju", komentar je HDZ-a na jučerašnji intervju premijera Zorana Milanovića na RTL-u.

Iz HDZ-a dodaju da je Milanović u tom intervju najviše rekao o sebi i "svom kandidatu Josipoviću" te da je to nastavak "njihove politike dijeljenja Hrvatske koju su najavili s prijetnjom 'ili mi ili oni'".

"Ne želimo se spuštati na Milanovićevu razinu"

"Mi takve podjele ne prihvaćamo, nego u potpunosti podupiremo državnički govor gospođe Kolinde Grabar-Kitarović u izbornoj noći. Ne želimo se spuštati na Milanovićevu razinu niti sudjelovati u njegovoj i Josipovićevoj prljavoj i agresivnoj kampanji", zaključuju iz HDZ-a.

Zoran Milanović je u intervju rekao da se njegova Vlada u 2014. godini susrela sa "jednim destruktivnim koktelom HDZ-a, dijela katoličke crkve, biskupa koji su najnazadniji u Europi i braniteljima koji su zloupotrijebljeni".

- S jedne strane imamo jednog dostojnog, uglednog, samostalnog čovjeka koji je financijski zbrinut, a s druge strane imamo osobu sustava političke stranke, koja je apsolutno sve u životu postigla zahvaljujući stranci. Imamo građanskog kandidata, imamo kandidata stranke koja već temeljito zadnjih pola godine žele stvoriti političku psihozu i uspijevaju u tome. I onda kažu da mi dijelimo Hrvatsku. To je perfidna neistina. Dakle, ili kandidat građana ili kandidatkinja stranke koje je optužena i osuđena za tešku korupciju, ali, za mene mnogo važnije, za sramoćenje Hrvatske - kazao je o Josipović i Grabar Kitarović jučer Josipović.

>>Milanović: Glogoški je bio u Vladi, ali molio me da to ne kažem

>>'Premijer Zoran Milanović postao je maskota i to ona koja simbolizira neuspjeh'

Komentara 69

DA
Djeca_Arbata
17:54 04.01.2015.

Još samo da se i supruga i otac od premijera jave pa da kažu koju antologijsku. Već ih dugo nije bilo na sceni pa bi bio red da se oglase sa nekom prigodnom narodnom mudrošču...

Avatar docCL
docCL
18:15 04.01.2015.

Cjeli intervju je na granici razuma a poglavito sto dolazi od premjera RH. Nakana deskreditiranja Yusufove protukadidatkinje je razvidna, no nacin je kontraproduktivan.Izjava o ne vracanju imovine Crkvi oduzete 45. godinine i poslje, pod izlikom da je Crkva pohlepna ne samo da je suluda nego i pokazuje Milanovicev rigidni komunisticki habitus. Biseri tipa da je Yusuf kratko bio u sdp-u postavlja jednostavno pitanje. Zorane zasto ga s tolikim zarom branis kad je on "samostalan i neovisan politicar"? Mozda si i ti ucjenjen zbog svojih predaka ko i on?

ZA
zagorec1
18:24 04.01.2015.

Idemo svi domoljubi lijepe nase dat glas nasoj buducoj predsjednici Kolindi!!! Ostavimo u ropotarnici povjesti Yusipovica i Milance!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije