Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSS podržao štrajk učitelja
Povratak na članak

'Ako ne dođe do povećanja plaća ministrica Divjak treba dati ostavku'

Najavljeno je da će Klub HSS-a u saborsku proceduru poslati izmjene Obiteljskog zakona kojima predlažu da se rok u kojem Centar za socijalnu skrb pokreće postupka naplate uzdržavanja odnosno alimentacije

Komentari 3

DH
dalibor.hren
10:31 06.10.2019.

Kako bi sačuvala fotelju, ministrica će podviti rep: ravnateljima će narediti da moraju organizirati nastavu, a sindikalistima je svejedno - Špremica ima ministarsku plaću, a povjerenicima se u školama tjedno plaćaju tri sata neposrednog rada i tri godine nakon prestanka mandata ne mogu dobiti otkaz!!!

VL
DU
Deleted user
13:04 06.10.2019.

Dotični gospodin može komentirati ministricu i traziti njezinu ostavku kada pokaze sto je on ucinio u politici za bilo koga osim za sebe. Inace je poznat u svojoj županiji kao veoma dobar pjevač na džabalebaroškim proslavama te bi sa našom predsjednicom mogao osnovati klapu.

VL
SH
Shorv600
15:41 04.10.2019.

Nisu ni toliko zasluzili

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.