Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sigurnost u prometu

Akcija Alkohol: Rekorder s tri promila, jedna osoba uhićena

'cak..131106...cakovec       Patrola za martinje...tekst: LOVREC... SNIMIO Vjeran Zganec-Rogulja'
'Vjeran Zganec-Rogulja'
20.10.2010.
u 16:35

Najveća utvrđena koncentracija alkohola u organizmu zabilježena je kod vozača rođenog 1962. godine iz Ferketinca, koji je na testiranju napuhao čak 3,02 promila

ČAKOVEC - Međimurska i varaždinska policijska uprava provele su u Međimurskoj županiji operativnu akciju "Alkohol". Utvrđeno je 27 prekršaja, od kojih je čak 16 vožnja pod utjecajem alkohola. Iz prometa je iz sigurnosnih razloga isključeno 15 vozača. Zbog ugrožavanja javnog prometa jedna osoba čak je i uhićena, a druga je zadržana u policijskoj postaji dok se nije otrijeznila.

Najveća utvrđena koncentracija alkohola u organizmu zabilježena je kod vozača rođenog 1962. godine iz Ferketinca, koji je na testiranju napuhao čak 3,02 promila, čime mu je pripao neslavni naslov rekordera provedene akcije! Unatoč velikom broju alkoholiziranih sudionika u prometu, za provođenja akcije nisu zabilježene prometne nesreće.

Ključne riječi

Komentara 1

AI
Ante III
10:12 21.10.2010.

U Medimurju i Zagorju se tek meri od 1,5.Znaci covek si jemalo vec spil.Fest je zejen bil a taksig ga dosti hvala bogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije