Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atraktivna lokacija

Aida Ljubičić na Trsatu će graditi stanove?

Aida Ljubičić
Davor Puklavec/PIXSELL
13.11.2010.
u 18:54

Tenisačeva supruga kupila je za oko dva milijuna kn od Grada Rijeke 1600 kvadrata zemljišta na kojem je planirana stambena gradnja

Vlasnica jedne od dviju parcela na atraktivnoj riječkoj lokaciji, u neposrednoj blizini sveučilišnog kampusa na Trsatu, od prije nekoliko je dana Aida Shalabi Ljubičić, supruga poznatog tenisača Ivana Ljubičića. Prodaju građevinskog zemljišta od 1600 četvornih metara gradski gradski Odjel za urbanizam oglasio je na javnom natječaju početkom listopada, što je bio drugi natječaj za tu parcelu, a kvadrat je ponuđen po početnoj cijeni od 1200 kuna. Obitelj Shalabi-Ljubičić pak ponudila je 1251 kunu odnosno 170 eura po metru, a kako na natječaju nije bilo drugih ponuđača gradsko je zemljište dobilo novog vlasnika i u Obersnelovu gradsku blagajnu slilo se dva milijuna kuna.

 

Osim potvrde da je Aida kupila gradsko zemljište na Trsatu, iz obitelji Shalabi-Ljubičić zasad ne žele više govoriti o planovima sa zemljištem, no ne kriju zadovoljstvo zbog dobra posla, osobito jer su na prvi natječaj bili zakasnili s ponudom, a nisu vjerovali da će parcela ostati neprodana.

 

Ipak, imali su sreće pa im željeno zemljište nije izmaklo i na drugom su ga natječaju kupili. Ni tada nisu vjerovali da osim njih nema zainteresiranih kupaca. Ondje je predviđena gradnja višestambene građevine pa će obitelj Shalabi-Ljubičić, koja je inače vlasnik hotela Mozart u Opatiji, vjerojatno graditi zgradu sa stanovima i poslovnim prostorima za što tek treba izraditi projekt. No, na jučerašnjem rođendanskom slavlju u obitelji Shalabi-Ljubičić, kada se slavio drugi rođendan Aidina i Ivanova sina Lea, sigurno se proslavilo i zaključenje dobra posla.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije