Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručnjaci o Agrokoru
Povratak na članak

U najdelikatnijoj su poziciji dobavljači, a Hanfa nije reagirala

Početna baza je revizija 2016., mada mene golica što je bilo i u prijašnjim godinama. No, ako uđu DORH i Porezna, na njima je da utvrde što je bilo prijašnjih godina, ako nije otišlo u zastaru – rekla je Gordana Deranja

Komentari 2

DU
Deleted user
14:14 10.10.2017.

Ruga li se ovo netko s nama i pita Vedriša za mišljenje o problemu koji se i stvorio ponajviše njegovom zaslugom. A tko su ono bili kreatori zakona o privatizaciji? Tko je radio lex Agrokor? Radi li se možda o istim ljudima ili barem bliskom krugu?

VL
Avatar maxist
maxist
15:08 10.10.2017.

više plaši gđa svojim fotografijama nego revizori svojim nadrirevizijama.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.