Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pročitajte prezentaciju
Povratak na članak

Ovo su najvažnije brojke iz revizijskog izvještaja Agrokora

Konsolidirani gubitak Agrokor Grupe za 2016. godinu iznosi 11,04 milijardi kuna, ukupne obveze bile su 56,28 milijardi, a gubitak iznad vrijednosti kapitala 14,5 milijardi.

Komentari 2

DU
Deleted user
17:08 09.10.2017.

Šteta što je revizija išla samo do 2010. jer pravi posao i je rađen prije 2010. Potpuni fijasko pravnog sustava u Hrvata. Jer Todorića su stvorile stranke koje su Hrvati birali i birat će i dalje. Samo problem je štoo sve to netko mora i platiti. Mlađi naraštaji odlučili su da to neće ići na njihov račun pa bježe glavom bez obzira. Proživljavajte katarzu sami, kažu, jer bolje niste ni zaslužili.

VL
HU
Hunter
17:21 09.10.2017.

Kako vi lepo lažete.... Kome vi to servirate? Ne znam koja budala vjeruje u to. Dug je odavno veći od same vrijednosti koncerna. Zabavljate gladni narod!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.