Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz uvrede i psovke

Agresivni Pleterničanin razbijao po policijskoj postaji

policajac
Foto: ilustracija
03.09.2014.
u 16:44

Policiji je otprije poznat kao agresivna i incidentna je osoba

Prekršajnu prijavu zaradio je 37-godišnjak s područja Pleternice koji je u utorak izazvao incident u policijskoj postaji u Pleternici. U ranim jutarnjim satima on je omalovažavao i vrijeđao policijske službenike koji su prema njemu postupali.

Kako neslužbeno doznajemo, u postaji je bio zbog ranijih prekršaja, a policiji je otprije poznat kao agresivna i incidentna je osoba. Osim što je psovao i vrijeđao policajce, razbio je staklo između hodnika i prostorija operativnog dežurstva. Kako je prijetila opasnost da će nastaviti s takvim ponašanjem, smjestili su ga u posebnu prostoriju da se "ohladi".

>> Bježao policiji po Kninu pa si zabio kuhinjski nož u srce

>> Vlasnik štanda na Špancirfestu napao poreznike pa grizao policajce, svladali ga suzavcem

Komentara 1

Avatar Renaldo
Renaldo
10:00 04.09.2014.

A odgojna mjera za takve trebao bi biti pendrek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije