Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne vjeruju vlastima
Povratak na članak

Afganistanski militanti pucali na vladino izaslanstvo u Kandaharu

U izaslanstvu su bila i dvojica braće predsjednika Karzaija, a militanti su ih napali tijekom molitve u džamiji

Komentari 5

WA
wahr
13:08 13.03.2012.

Bush mladji nije bio liberalan, europski drzavljani se nisu htijeli s njim rukovati, nisu htijeli s njim govoriti bio je izoliran i da je ostao jos cetiri godine na vlasti otisao bi u Nurnberg zajedno s cijlom svojom vladom. Medjutim Amerikanci imaju tajno oruzje a to je \"demokracija\" pa su ga skinuli s vlasti a doveli su drugogoga koji ce artikulirati njihove interese u osobi Obame. Obama sve radi isto kao Bush s tom razlikom da se europski drzavnici ovaj put natjecu tko ce se vise ulizati \"velikom poglavici iz Washingtona\".

VL
OB
-obrisani-
13:24 13.03.2012.

13.03.2012. u 13:08h wahr je napisao/la: ++++++++++++++++ Je li tebi dobro ili si samo nešto pobrkao ? George W.Bush je odradio dva mandata,od kojih je drugi ukrao uz pomoć brata Jebba,koji je bio guverner Floride,a tamo su krivotvoreni ključni glasovi jer je ishod izbora bio tijesan. On je odradio dva mandata,a više od toga, po američkom Ustavu nije moguće.Ako misliš da se politika USA promijenila,gadno se varaš.To su sve teški blefovi jer predsjednici USA su samo poslušnici zionističkih elita i rade ono što im se zapovjedi.Oni koji određuju USA unutrašnju i vanjsku politiku su isti ljudi.

VL
WA
wahr
14:37 13.03.2012.

On je odradio dva mandata,a više od toga, po američkom Ustavu nije moguće. Da, po americkjom ustavu to nije moguce. Zato su Amerikanci stvorili \"demokraciju\" pa kad netkome istekne 8 godina on ode, promijena ili sokova nema-kontinuitet establismenta i imperijalne politike se nastavlja. Najbolji primjer je bio Bush mladji kad mu je isteklo 8 godina onda je dosao Obama kao tipicni predstvanik americkog establismenta i imperijalizma. kad je Bush odlazio a Obama dolazio stoljeca memorije iz glava prosijecnog gradjana je bilo izbrisano i svi su se dali uvuci u navijanje za Obamu. Zakljucak je; Kad je bio Bush, drzavnici cijeloh svijeta su u njemu vidjeli kao sramotu, nisu mu nu htijeli dati ruku na sumitima....i sad je dosao Obama da nastavi Bushovu politiku i svi drzavnici se natijecu tko ce biti bolji. Ubuduce-ako mi odgovaras drzi se moga natpisa a nemoj odlaziti u nesto deseto.

VL
CH
chainsaw.
15:12 13.03.2012.

“..okupilo 600-tinjak studenata..” -------------------------------------------------------- kojeg pravca? humanistickih znanosti? ili necega puno prakticnijeg?

VL
TO
Toni50
18:52 13.03.2012.

Veoma je začuđujuče da se ovakvo šta objavljuje i da je zabranjeno ubijati neoprijatelje - afganistance kakva je to politika i šta se to tamo dogadja da se to odjednom kao osuđuje nije potpuno jasno . Mora da je ciljanoano pobijao žene i djecu od jakih visokih funkcionera - saveznika - amerike čim je to tolika graja ... Sveo ostalo nije za vjerovati... Jedino da nisu bili i žene i djeca od nekoga amerikanca - heroja koji se tamo priženio ? Ili su ipak tamo svi samo Gay dečki kako se priča -vjeruje ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.