Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički izbori u Afganistanu
Povratak na članak

Afganistan: Abdullah Abdullah povlači se iz predsjedničke utrke?

Abdullah je pozvao na ostavku ključnih izbornih dužnosnika, ministara i pokrajinskih guvernera kako bi se smanjile prijevare i korupcija u drugom izbornom krugu

Komentari 6

PR
prakator
08:59 31.10.2009.

Dobro si konju skonto da nisi vridan cilog svoga puka.Triba si davno otici kvinslingu jedan.

VL
XY
xychhr200
11:30 31.10.2009.

Ne želim biti vulgaran, ali moram reći: SEREM SE NA VEČERNJAKOV \"FORUM\" zbog načina i \"kvalitete\" ocjenjivanja. Pa kad ćete konačno srediti to SRANJE..???

VL
OB
-obrisani-
11:37 31.10.2009.

Prakator, ovaj sto trenutno vlada nece nigdje otici, vec njegov protukandidat....ovaj na slici je konj na koga se ameri jos uvijek klade, znaci on ostaje (bar za sada)..

VL
MM
Mladen Miletić
09:34 31.10.2009.

Kako je ljepo da nas se izvjesti o ovome svjetskom i demokratskom potezu, sa druge strane je loše jel pola Hrvatske skupa samnom neće moči mirno spavati od brige zbog siromašnoga Abdulaha. Potom smo jako zabrinuti za taj dio Amerikeike te brinu nas ti indijanci nad kojima vrše opercije Amerikanci ( uglavnom hrabro iz zraka ) ! Kako su nekada pobjedili domače indijance tek nakon 5- 6 miliona poslanih u vječna lovišta za očekivati je i ovdje da če demokracija pobjediti isada ostatak...

VL
RO
romictea
12:14 31.10.2009.

jos jedno svijetsko sranje u reziji amerikenjaca, dajte se ljudi zapitajte koji je stvarni interes amerikenjaca u afganistanu??? Demokracija, malo morgen, pomoc afganistancima e tu ste se grdo zaje*ali, promuckajte sa ovim sto vam je na vrh vrata mozda see pomakne i oslobodi talog.

VL
XA
xaron
18:19 31.10.2009.

Drugi krug izbora je zakazan nakon sto je utvrdjeno da je Karzai prvi krug dobio prevarom. Sada, posto nema drugog kruga, bice predsjednik onaj koji je zvanicno lazirao izbore. Za takvog prevaranta treba da se bori i gine nekih 150 000 zapadnih vojnika (ukljucujuci i nase) ? Kakva je to ta zapadna demokracija koja podupire dokazane prevarante na celu vlade ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.