Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.12.2023. u 08:30

Razotkrivanje slabosti institucija države i redikuloznosti sveukupne političke scene, očituje se u sve većem deficitu odgovornosti za izgovorenu javnu riječ

Komentara 11

Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
09:23 17.12.2023.

Politika očito ne postoji, ona je maska za energetiku, a politički sukobi su u biti konkurentska borba dva energetska lobija: domaćeg, koji kontrolira brojne institucije i političke stranke i onog mađarskog (MOL), čiji je glavni eksponent Most.

OT
otrovnijezik
09:21 17.12.2023.

U Remetincu više "stručnjaka" iz Vlade nego na Markovom trgu.

Avatar antikomunist1
antikomunist1
09:16 17.12.2023.

Redikulozno u svemu je da su oni koji sami sebe nazivaju "savjest društva" u potpunosti izgubili kompas u tome koje riječi i misli šalju u eter. Tu je otvoren onaj prvi krug koji se onda sam od sebe generirao. Općii društveni redikulizam i radikalizam u Hrvatskoj se ne smanjuje ili eliminira dokle god svi faktori društva nisu ni svjesni ali ni odgovorni za izrečenu ili napisanu riječ! To se onda velikom brzinom šiti u društvu je mnogima omoguće ići linijom manjeg otpora i koristiti teze koje im se prezentiraju. Radikalizacija u društvu je namjerna i vrlo smišljena te je sigurno da ona ne dolazi u provom redu iz politike!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije