Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mito za presudu

Afera Glavaš – Vrhovni sud: Drmić uskoro na razgovor u policiju?

'26.08.2010. Trg svetog Marka, Zagreb -Ivan Drmic i Boro Grubisic iz HDSSB-a izlaze iz vijecnice u Saboru. Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
'Boris Scitar/PIXSELL'
05.09.2010.
u 22:25

Kadrovske smjene u osječkoj policiji mogle bi biti priprema terena za nove korake u rješavanju afere

Prema informacijama iz izvora bliskih istrazi, saborski zastupnik HDSSB-a Ivan Drmić i Sanja Marketić, urednica u Glasu Slavonije, koji su prijavili policiji prijevaru s novcem prikupljanim za oslobađanje Branimira Glavaša, uskoro bi trebali biti pozvani na novi razgovor u policiju.

Odvjetnik Ante Madunić, koji ima njihove punomoći, kaže kako nema nikakvih informacija o tome te kako za eventualno privođenje nema osnova jer Glavašu je Vrhovni sud presudio 2. lipnja, pa na to nije moglo utjecati ništa što je učinjeno poslije toga.

Posjet ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka osječko-baranjskoj policiji u petak, kao i to što je policija objavila velik broj kadrovskih smjena u osječkoj policiji, poznavatelji tumače kao pripremu za nove korake u slučaju pokušaja podmićivanja sudaca Vrhovnog suda.

Položaj je izgubio među ostalima Dario Dasović, koji više nije načelnik Odjela organiziranoga kriminaliteta.

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:47 06.09.2010.

Znači, nastavak, \"IGROKAZA\"....slijedi....:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije