Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Agrokor
Povratak na članak

Teško će uvjeriti Engleze: Može li se izvući na politički progon

Jedan od rijetkih kojima je uspjelo, barem zasad, spriječiti izručenje iz Engleske njemački je državljanin Alexander Adamescu kojeg od lipnja traži Rumunjska

Komentari 15

DU
Deleted user
17:36 19.10.2017.

Još jedna pravosudna farsa. Znala je policija pravosuđe i HDZ da je Trodorić pobjegao jer znao da država priprema ovu akciju privođenja samo narod nije znao pošto je za narod to trebala biti predstava tako da mi vidimo kako naše pravosuđe radi svoj posao.

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
18:48 19.10.2017.

Ček, EUN za Todorićem će izdati Hrvatska, ista ona zemlja koja je osporavala princip EUN-a kad je trebala Njemačkoj izručiti Perkovića? Ista ona zemlja koja je pričala kako je to zadiranje u suverenitet blabla bla?

VL
Avatar superhik74
superhik74
19:12 19.10.2017.

Tko kaze da je u Engleskoj, a sto ako je skoknuo do Putina u Moskvu pa se tamo dogovorio i ostavio rusima Agrokor u zamjenu za dug Sberbanku. Tamo mu nase krivosudje koje oslobadja visestrukog ubojicu Horvatincica ne moze nista.

VL
AA
aabbcc
21:02 19.10.2017.

Ako ce da bjezi najbolje da pobjegne u Hrvacku, jer tu se jedino moze ispetljati od kazne i odgovornosti. Englezi ce mu cuzi polomiti obje noge gore nego Sanaderu u Austriji.

VL
MI
mikrogrizIi
17:29 19.10.2017.

Da je priveden i Zdravko Marić, makar i na petominutni obavjesni razgovor, možda bih i pomislio da je pravna država počela funkcionirati. Ovako, uvjeren sam da je ovo samo još jedna loša predstava amaterskog kazališta zvanog DORH. Ove današnje alkemičaree Agrokora koji preko noći 30 milijuna pretvaraju u 100, hapsit će za 20 godina. Naravno, pravomoćnu osuđujuću presudu niti jedan neće doživjeti, jer upravo to je bit borbe za pozicije u Ustavnom i Vrhovnom sudu - stvaranje ravnoteže u kojoj će biti zaštićeni

VL
DH
dalibor.hren
20:36 19.10.2017.

Šest mjeseci su mu poručivali: "Ivice, bježi, po tebe dolazi Marica!"

VL
MI
mikrogrizIi
17:27 19.10.2017.

Jedino Maric nije uhapsen iz uprave Agrokora...Možda se i Marić već odjavio i nije u Hrvatskoj, on se preselio u Bosnu i Hercegovinu gdje će se vjerodostojno brinuti o njemu.

VL
MI
mikrogrizIi
17:25 19.10.2017.

Ako Marić podnese ostavku, a trebao bi, onda se cijeli sustav ruši iznutra, ko kula od karata. Jer on je samo jedna u nizu dominio pločica.....osjeca se strah !!!...Todoric nikako nije mogao sam "zdrobiti" 60 milijardi!!!!

VL
Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
17:20 19.10.2017.

Kad vide marasa koji mu je dao kredit, a sad samo što ne pokida odjeću na sebi u napadaju svoje svijetle strane.... neće ga tako skoro pustiti iz londona... ako ga uopće puste.

VL
NO
nogogaz
23:24 19.10.2017.

Sada vec svi znaju, da lipa naša ne postuje međunarodno pravo . O tome danas pišu i novine u njemačkoj. Tako da ima Ivek sve šanse da dokaže kako na balkanu vlada korupcija i bezzakonje.

VL
D
d
10:24 20.10.2017.

nista nece biti od toga jer gosopodin sfe je ispitao i on nece doci jer je to politici unistiti coveka kojsu sfe ove kuhali i jeli zajednom sa vladum hr

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
17:15 19.10.2017.

Nece oni njega ni traziti, posto je to prekrupan zalogaj za njihov intelektualni domet, to su prekompleksni financijski i gospodarski sistemi o kojima oni blage veze nemaju. Oni ne znaju gdje da stave ruke u tome slucaju, a ove jucerr su i pustili zato sto nisu razumjeli o cemu se tu zapravo radi. To je moje misljenje, nakon svega sto sam procitala u vezi toga slucaja u Hrvatskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.