Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA AGROKOR
Povratak na članak

VIDEO Sreća ispred Remetinca! Pogledajte izlazak osumnjičenih iz pritvora

Ukupnoj šteti državno odvjetništvo pribraja i "nepripadnu imovinsku korist" od dodatnih 320 milijuna kuna pribavljenih za "jednu pravnu osobu" krivotvorenjem isprava i nezakonitim vođenjem poslovnih knjiga.

Komentari 23

BU
Budak
08:23 19.10.2017.

Hrvatsko pravosuđe svoje čvrste temelje gradi na nepotizmu i korupciji. Sad su nadodali dvije “komponente” a to su ismijavanje i ruganje našoj javnosti. Uvijek kad mislim da ne može niže, da smo na dnu, uspiju iskopati još dvije-tri lopate.

VL
Avatar debela koli
debela koli
08:14 19.10.2017.

Izvorno hrvatsko.

VL
Avatar comparator
comparator
08:32 19.10.2017.

Imamo fantastični pravni sustav koji uz medije stvara divotu ove d.o.o. države .

VL
BM
branko.mihalic1
08:36 19.10.2017.

krasno sve je to predstava za narod a pravosuđe sve po starom od Horvatincica pa ovakvih treba otići iz hr sto dalje samo nek takvu ostanu u hr

VL
BL
bluesclues
08:39 19.10.2017.

...i to je to - to je sva neugodnost koju ce imat...sad slijede pregovori branitelja oko love na privatnim racunima sudaca, pa malo natezanja na smijesnim procesima za koje se vec unaprijed zna rezultat i onda potpuna sloboda bez opasnosti da ih neko ponovo tereti za bilo sta...a mozda se dogodi i poneka knjiga nekog od ovih lopina, naravno u izdanju vecernjeg...cirkus ide dalje i nek onda neko kaze da se kriminal ne isplati....

VL
AV
avim
08:06 19.10.2017.

Svi su sretni i zadovoljni,novine pune Ante Iveka nema nigdje i nitko ga nesmje niti spomenuti

VL
MA
Malenkost
11:27 19.10.2017.

Ne znam tko jos dvojbi, HR treba napustiti cim prije. Mladi Hrvati, ja vas zemljak, vec 39 Godina u Njemackoj, pitam vas da li u HR zelite jos uopce zivjeti i kako mislite tu opstati kod / pored ovih politicara,, sudstva, lopova, mita, korupcije, ... . Te Lopove treba "presusiti" tako da cijela EU vidi da im je pobjeglo stanovnistvo. Joj kako sam zamrzio svoju "domovinu". I cudno je da ima jadnika koji gaje nadu da ce biti jednog dana bolje!. Ova drzava je strava. Nardod pasivan. Svi signali su negativni. HR koju smo zeljeli, sad je mrzimo. Franjo slao "domoljube" u boj a sinove svojih bivsih komunistickih prijatelja u "Diplomaciju". Znao je Francek sto radi. Eto Re- animirao, vitalizirao te instalirao je sve generacije Partizana i Komunista. A i crkveni Vrh ga "podupro". Domobrani popusili. Veleizdaja.

VL
D
d
09:53 19.10.2017.

glavno da vi imete pendreke od 1944 godina

VL
ZG
zgblabla
09:01 19.10.2017.

meni je potpuno neprihvatljivo da bilo -tko ,bogati siromašni ,trule u istražnom zatvoru mjesec-dva-tri,ak si kriv tek onda moraš i smiješ u zatvor!

VL
UB
UBS
09:12 19.10.2017.

kako nam se smiju u lice ovi lopovi i ovo krivosuđe,a ti narode šuti i gledaj šutke..pljucc

VL
AM
Axis Mundi
10:39 19.10.2017.

sjajno, sad još i koncert na glavnom trgu, da se stavi točka na i.

VL
Avatar Observer
Observer
10:28 19.10.2017.

Ante Todoric je jos u bivsoj drzavi bio istaknuti duznosnik u Savezu komunista i tada je osnovao svoju tvrtku i to mu je kao istaknutom i povjerljivom partijcu bilo omoguceno . U samom vrhu SKH dobro je naucio kako lagati,i, varati i krasti a te vrline prenio je na sina Ivicu i unuke. Sadasnji drzavni odvjetnik Dinko Cvitan , takodjer bivsi partijski funkcionar i djelatnik u tuziteljstvu grada Zagreba izbjegava ovaj cirkus pa je otputovao s Kolindom u Rusiju. Drugovi u akciji...

VL
DO
doktorica
09:42 19.10.2017.

samo je jedno važno-gdjeje novac?????????!!!!!!!

VL
SI
siskic
09:47 19.10.2017.

koji kriminalci...samo vile i vozni park vrijedi im koliko čitav osijek. fuj.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
10:06 19.10.2017.

Vjerujem da se Todoric nece pojaviti u Hrvatskoj posto on svoj slucaj okrakterizira kao politicki progon, i mislim da ima pravo braniti se iz Britanije u tom slucaju. A cini mi se da sam negdje procitala u stranim medijima da se ne moze izdati ni tjeralica, posto Hrvatska vec ima jedan proces sa tjeralicama u tijeku, valjda sa onim Madjarom?. Ovo nista nije sigurno, ne drzite me za rijec, mislim da sam nesto na brzinu negdje procitala o tome, a mozda i grijesim.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
09:52 19.10.2017.

Jadni ljudi gdje ih je dopalo zivjeti. Ja to stalno govorim, da je tu opasno zivjeti, posto ako ti se nesto desi, mozes ni kriv ni duzan zavrsiti u zatvoru. Onda se valjati u tim govnima, natezati s njima, trosti novce za odvjetnike i nositi ljagu citav zivot na grbaci, a oni da ti se kese u brk i revu iz sveg grla, ne moze nam nitko nista, jaci smo od sudbine. Bljak.

VL
SE
senior
08:51 19.10.2017.

ZNA SE tko u Hrvatskoj ima svu vlast a zna se tko je instalirao Todorića i tko je sa Todorićem u lopovskom talu cijelo vrijeme. Sada kada bi Todorić morao podastrijeti račune za sve ono što je radio ovi iz stranke ZNA SE nesmiju dozvoliti da se to otkrije. Sada mi je jasno zašto su iz HDZ-ea poslali svoje štakore u šator u Savskoj i to je bilo u cilju prikrivanju svojih lopovluka. i spriječavanje da netko iz Milanovićeve vlade ne postavlja pitanja u vezi Agrokora i slićna već da ga se gurne i svađu sa štakorima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.